Reacties

Theedoek ophangen in greeploze keuken: 7 oplossingen — 6 reacties

  1. Ik heb voor mijn handdoek ook een haakje aan de binnenkant van één van de kastjes. Mijn theedoek hangt uit het zicht in het 'washok' naast de keuken. Ik heb overigens wel grepen, maar ik wil de theedoek uit het zicht hebben, want je weet wel: rommelig;).

  2. Optie 1, een losse deurhanger. In de handvaten vind ik helemaal niks, te rommelig. De ovenstang vind ik op zich mooi maar dan moet je de doek wel steeds netjes vouwen en hij hangt in de weg als je de oven wil gebruiken. Hiervoor had ik haakjes maar dat vond ik ook rommelig. Enig nadeel aan de losse haak is dat hij een beetje krast op de keukenkastjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder