Goede etui voor de middelbare school

Hema etui
Deze etui van de Hema kost 3,-

Op de lange lijst die middelbare scholen geven met spullen die je kind nodig heeft, staan veel overbodige dingen. Zoals:

 • Oortelefoontjes
 • Correctieroller (geen vloeibare Tipp Pex)
 • Doos met 12 kleurpotloden

Maar een goede etui, is inderdaad wel handig.

Etuis heb je in allerlei vormen en maten. Maar een goede etui, volgens mijn jongste dochter, is een hele simpele van de Hema.

Hij is niet duur, sterk en er kan een geodriehoek in. Deze etui van de Hema kost 3,-.

Zie ook: rugzak middelbare school.

Wat voor type etui heb jij of je kinderen?

Similar Posts

11 Comments

 1. Toevallig, deze heeft mijn dochter ook gekocht ;)

  En voor dat geld kan je ieder jaar een nieuwe kopen, toch?

 2. Mijn zoon kocht een dure etui toen hij naar de brugklas ging. Nu in de 3e klas van het mbo heeft hij deze nog in gebruik. Helemaal heel nog. Dat vind ik beter dan de weggooi kwaliteit van sommige winkels.

 3. Blaadje in agenda terugvouwen tot een driehoek waar dan precies je geodriehoek in past. Beschadigen de punten nooit en er komen ook geen vlekken op.

  (Ik begrijp eigenlijk nog steeds die kleurpotloden niet die me moeten. Ik heb ze vroeger uiteindelijk nooit gebruikt, onze oudste alleen tijdens de introductie, we hebben een kind dat helemaal geen lijst kreeg, alleen de opdracht een iPad met hoes te kopen, ben benieuwd of de potloden volgend jaar bij het volgende brugklaskind weer aangeschaft moeten worden.)

  1. Dat deed ik vroeger ook in mijn agenda, maar mijn kinderen hoeven geen agenda meer. Alles staat online op het leerling- en ouderweb.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.