Reacties

Gehaakte theemuts — 20 reacties

 1. Een leuke muts. Ik heb dat wel gehad: theemutsen want ik lust graag thee, maar ik gebruikte het ding nooit. Dus nu gewoon : elke keer opnieuw zetten !

 2. Ik heb al 20 jaar (inmiddels de 2e) een dubbelwandige theepot, dat hadden wij vroeger thuis ook, nooit een theelichtje of theemuts gezien in mijn familie ;)

 3. Wat zal dat een leuk gezicht zijn geweest, jij met je theemuts op je hoofd! Ik ben zelf helemaal geen theedrinker, maar zo nu en dan zet ik wel een potje, in een dubbelwandige theepot. Wel heb ik een keer een theemuts gebreid. Meer voor de sier, om zo'n schattig klein wit theepotje heen. Deze gehaakte versie is echt prachtig!
  En er is hier geen koffiemuts nodig omdat ik elk bakkie apart maak.... Krijgt geen kans om koud te worden...haha...
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 4. Ik vind je gehaakte theemuts erg leuk maar ik denk niet zo praktisch , dat wit lijkt me erg snel vies worden. Ik gebruik al jaren een dubbelwandige theepot, echt een aanrader.

 5. ik vind het een hartstikke leuke theemuts.
  Ik drink als ik alleen ben zelden thee, en met visite schenk ik het meestal gewoon direct op in een mok.
  Heb wel een theelichtje maar dat gebruik ik zelden

 6. Maak alleen voor manlief een kop thee. Water koken in de beker, theezakje erdoor en klaar. Ben niet zo,n theemens en verder geen een van de kids. Heel soms eentje die wat thee maakt en het vervolgens niet opdrinkt.
  Groet. Wilma

 7. Hij ziet er wel heel erg leuk uit! Ik zet altijd genoeg voor 1 bakje dus ik heb niks nodig om m'n thee warm te houden, en ik heb een tea maker dus kan het water op 70 graden houden voor een uurtje als ik wil, maar dat doe ik meestal niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder