Elvive smooth-silk intense: miskoop

klitten in je haarZet op een shampoo of cremespoeling termen als ‘Anti-frizz’ en geschikt voor ‘dry, coarse or thick frizzy hair’ en ik val er voor. Want mijn haar is geneigd tot pluizen, en het is dik, weerbarstig en droog.

Dit keer viel ik voor Elvive smooth-silk intense anti-frizz conditioner. In mijn verdediging: het was voor een spotprijsje te koop bij de Action. Afgelopen zondag gebruikte ik het voor het eerst. Ik had mijn haar eerst gewassen met shampoo, en verwachtingsvol smeerde ik mijn haar vervolgens in met deze conditioner.

Bij de meeste crèmespoelingen voel je meteen al het effect op je haar: het wordt zachter, en de klitten verdwijnen. Maar de Elvive conditioner deed niets van dat alles. Mijn haar bleef hetzelfde voelen: weerbarstig en boordevol klitten. Iedereen verdient een kans, dus besloot ik het dan maar even te laten intrekken, om te kijken of dat zou helpen. Maar niks.

Uiteindelijk vond ik gelukkig nog een fles bijna lege Dove conditioner die ik over de Elvive conditioner heen kledderde, en dat hielp tenminste.

Conclusie

Elvive smooth-silk intense doet haar naam helemaal geen eer aan. Sterker nog: het lijkt helemaal niets te doen. Mijn gewassen haar bleef klitten en weerbarstig aanvoelen. Een afrader dus.

Kamp jij ook met weerbarstig haar dat graag pluist? Dan kan ik van harte Argan Olie aanraden! Dankzij Argan oil heb ik nog steeds lang haar, en heb ik het niet in wanhoop weer kort laten knippen.

Zie ook mijn posts over Kappers shampoo en shampoo bar ervaringen.

6 Comments

  1. anoniem
  2. Dorien
  3. Simone

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh