Eh... Bakker Bart wat heb je met de Pieten gedaan?!

Bakker Bart

Vanochtend ging ik voor het eerst in lange tijd op de fiets naar de stad, en koffie drinken bij Bakker Bart. Mijn jongste dochter die Engels studeert in Utrecht heeft namelijk vrij op donderdag en vond dat gezellig. Bovendien had ik last van mijn verstuikte enkel, en kon dus (weer) niet hardlopen : (

Fietsen leek me een goed alternatief.

Bakker Bart wat heb je met de Pieten gedaan?!

Eenmaal bij Bakker Bart keek ik rond, op zoek naar hun leuke namaak haard. En toen viel mij iets op:

Wat hebben ze in vredesnaam met de Pieten gedaan?

Ik neem aan dat ze, in een poging om niemand te beledigen, van narigheid maar gewoon een kussentje op het gezicht van de Pieten hebben genaaid?

Bakker Bart

Een gevalletje heel Bijzonder!

Similar Posts

19 Comments

 1. Hoi Nicole
  een vriendin van mij heeft via een link op jouw pagina spulletjes gekocht, maaaaaaaaaarrrr dat lijkt een héél dubieuze firma te zijn...
  ik vind het fijn dat je wat centjes mag verdienen via je site, maar niet dat het een lieverd geld kost..
  wil jij het eens gaan uitzoeken alsjeblieft

  1. Goed dat je het zegt Klaproos. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik vermoed dat het via een Google Adsense advertentie is gegaan? Google plaatst daarmee automatisch advertenties op Huisvlijt. Kun je me de naam geven van de dubieuze adverteerder. Dan blokkeer ik die in de instellingen, zodat daar geen ads meer van op Huisvlijt komen.

 2. Deze heeft zelfs geen gezicht. Hoewel het onzinnig lijkt voor sommigen, kan het voor anderen weer een opluchting zijn. Ik vind het moeilijk allemaal.

 3. Het ziet er zielig uit. Doe mij maar gewoon zwarte piet. Ik geloof nog steeds dat ie zwart is doordat ie door de schoorsteen komt. Iemand moet de pakjes toch afleveren?

 4. Wat een gezeik hang ze dan niet meer op. Nu wordt de kleurling gesmoord in een oranje kussen?! Ik België zie je helemaal geen zwarte pieten in de winkels, wel klazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.