Reacties

Eerste Pinksterdag — 19 reacties

 1. Het ziet er gezellig uit en wat een mooi weer he, zo heerlijk!! Wij zijn naar het museum geweest maar verder moeten we vooral inpakken i.v.m onze verhuizing aan het einde van volgende week!

 2. lekker in de tuin met een goed boek en gelukkig gingen mijn luidruchtige buren om 12 uur op stap zodat het goed toeven was in mijn achtertuintje , nu maar hopen dat ze morgen ook plannen hebben om op stap¨te gaan.

 3. Ieder jaar gaan we naar de kerk. Mij pa ging vroeger naar die kerk op bedevaart, ongeveer zeven uur stappen, nu doen we het met de wagen. Daarna hebben we onszelf getrakteerd op een heerlijk stukje taart,

  • Dat is ongeveer 40 km Nicole. Dertig jaar geleden leek dat hier jaarlijks een grote volksverhuis, het ganse dorp kwam je daar tegen. Nu zijn het enkel nog een paar uitzonderingen. Een groepje van vijf mensen uit onze gemeente zijn we tegen gekomen. Jammer dat die tradities verdwijnen.

  • Dat is zeker jammer! Het lijkt me heel bijzonder om met de hele kerkgemeente zo te wandelen. Ook wel typisch dat het verdwijnt, aangezien er verder veel animo is voor wandelevenementen en zo.

 4. Het was in ieder geval heerlijk weer om buiten te lunchen. Met Pinksteren is er in het dorp waar ik opgegroeid ben en mijn ouders nog altijd wonen kermis. We zijn dus naar de kermis geweest en bij mijn ouders gegeten. Samen met mijn broer en zijn gezin.

 5. Dat ziet er gezellig uit. Wij hebben vanmorgen gezwommen met ee kinderen en vanmiddag genoten van het zonnetje in de tuin. Morgen gaat mijn man verven en ik ga schoonmaken en leuke dingen doen met de kinderen. Kortom, lekker relaxen en wat klusjes doen.

  • Vandaag gaan wij ook wat praktische dingen doen. Onze schommelbank heeft een nieuw dakje nodig, omdat de vogels de bank anders helemaal onder poepen...

 6. Ook mijn luidruchtige buren waren gisteren en vandaag ook nog gelukkig weg. Heerlijk inde zon met een leesboek, meer heeft een mens niet nodig. Ik ben jaloers op jouw rustige achtertuin.
  Groet Thea

 7. Curaçao kent maar 1 pinksterdag en die heb ik een beetje rommelend rond het huis doorgebracht, en ook nog achter de naaimachine gezeten. Vandaag weer gewoon aan het werk.

  Groet Petra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>