Eenvoudig Leven

bloggelientjeIk vind bloggen enorm leuk, en leer er graag over. ‘s Avonds in bed lees ik bijvoorbeeld graag boeken over bloggen!

Over wat ik allemaal leer schrijf ik op mijn blog Bloggen en loggen. Ik hoop op die manier anderen te helpen en te inspireren. Zo analyseer ik in mijn rubriek Blog onder de loupe blogs, en geef adviezen. Vandaag schreef ik een post over Teunie’s blog Eenvoudig Leven! Dat vind ik namelijk altijd zo’n sympathiek blog over eenvoudig leven.

Als jij adviezen wilt, dan kun je je via het formulier op Bloggen en loggen opgeven!

Lees ook Plonia hoeve.

Houd jij je bezig met hoe je blog er uit ziet? En of je veel bezoekers krijgt? Of maakt je dat niet uit?

Similar Posts

15 Comments

 1. Ik geniet ook altijd erg van Teunie’s blog. Ik zou wel meer bezoekers willen op mijn blog, maar ik stop er daarvoor niet genoeg tijd en energie in. Misschien dat ik me nog wel eens bij je meld om mijn blog te laten analyseren! Ik vind het heerlijk om blogs te lezen, soms ook door te surfen naar andere blogs, ideeën op te doen (en die dan vervolgens ergens op te slaan voor “ooit nog eens” – of ze niet op te slaan, en vervolgens nooit meer terug te kunnen vinden…

  1. Dat laatste heb ik ook vaak! Dan denk ik: ‘Oh, dat onthoud ik wel!’ Maar dan vind ik zo’n blog nooit meer terug. Daarom heb ik nu dus veeeeel te veel bookmarks… : (

 2. Ik hou twee blogs bij.
  De ene vrijwel dagelijks en de ander alleen als ik er iets aan toe te voegen heb.
  Ik heb wel lezers op mijn blogs
  dat kan ik zien aan de statistieken
  maar erg weinig reacties
  En dat vind ik wel jammer
  Soms vraag ik me af of het zin heeft om er mee door te gaan

  1. Weinig reacties is erg balen inderdaad! Net of je een partijtje tennis speelt, en de bal komt nooit terug. Het beste wat helpt is op andere blogs een reactie achterlaten. Weet je wat? Ik kom er nú aan, en laat een comment achter.

   Heb je de koffie klaar?

 3. Ik weet niet of het aantal lezers die mijn blog lezen ‘veel’ is. Reacties heb ik wel maar niet (abnormaal) veel. Ik heb er geen dagtaak aan om te kijken (beantwoorden). Wat mijn blog betreft, ik typ wat me bezig houdt en misschien rammelt het aan alle kanten wat spelling en tekst betreft maar ik ga ervan uit dat de lezers begrijpen wat ik bedoel. Ik probeer anoniem te blijven maar dat wat ik schrijf is wel ‘waarheid’ (al je liegt moet je nl. veel onthouden). Verder betrek ik mijn huisgenoten weinig (zelden) in mijn blog, het is mijn blog en ik laat mijn man en kinderen gewoon anoniem.

  1. Als je anoniem bent geeft dat inderdaad meer ruimte. Ik ben ooit door een juf op de basisschool heel onprettig op het matje geroepen. En dat terwijl ik niet eens iets vervelends had geschreven.

   Ik huiver nog als ik er aan denk… Ik heb dat toen echt heel naar gevonden.

 4. Hm jah Teunie dr blog lees ik ook graag, gewoon leuk om te lezen, sterker nog ik ben, denk ik door daar een keer te lezen, op zoek naar een makkelijk doe-het-zelf recept voor iets terecht gekomen en heb met verbazing een groot deel gelezen en toen vond ik dat zo leuk dat ikzelf de volgende dag ook een blog ben begonnen toen :-)
  Ik vind reacties op mn eigen blog natuurlijk altijd leuk ( wie niet) , ik kijk af en toe eens naar statistieken, ze boeien me eigenlijk niet echt.

 5. Laat dat nu net ook 1 van mijn favoriete blogs zijn…net als deze. Nederlandse blogs…en mijn favoriete Vlaamse blog is Mme Zsazsa.
  Groetjes!

 6. Vind het blog van Teunie ook zo sympathiek! Ze heeft humor en vertelt over het geloof in haar leven zonder het op te dringen….

  Wat bizar dat je op t matje werd geroepen! Dat doen ze hier op school nu ook, als je iets negatiefs zegt.

  Hoeveel mensen mijn blog lezen maakt me niet uit… maar ik kijk wel graag naar de bizarre zoektermen die mensen naar mijn blog brengen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.