Disney trouwjurken: trouwen als een Disney prinses

trouwjurk disneyIk ben dol op trouwjurken!

Als ik ergens een bruidspaar zie, dan haast ik mij altijd om te kijken wat de bruid aan heeft.

Disney trouwjurken

Bij de Japanse trouwjurken zaak Kuraudia Co. hebben ze heuse Disney prinsessen trouwjurken. Ik vind ze echt een plaatje. Vanwege copyright kan ik ze helaas niet zo heel goed laten zien op Huisvlijt, maar met behulp van Pinterest kan ik in ieder een foto laten zien van de Disney trouwjurken:

Als je ze allemaal goed wilt bekijken: je vindt ze hier.

Hoe vind je deze Disney trouwjurken?

11 Responses to Disney trouwjurken: trouwen als een Disney prinses

  1. Ik vind die roze links voor mooi! Ik trouwde dik dertig jaar geleden in een veel eenvoudiger jurk, die ik nog steeds mooi vind.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.