Reacties

'Die waardeloze drogist' - Rara, om welke gaat het? — 25 reacties

 1. Het Kruidvat. Ontzettend rommelig en als je vraagt waar iets ligt, dan wordt het uit het schap getrokken en met een gefrustreerd gebaar in je handen gedrukt. Alsof je niet uit je doppen kan kijken... Zo van: Je had moeten weten waar het lag.
  Ik kom daar alleen voor de vitamines en de tijmsiroop (tegen keelpijn).

 2. Kruidvat, wat een rare drogist is dat! Lijkt eerder een miniwarenhuis, ze hebben er alles van tuinharkjes tot snoep tot pillen en poeders en tassen en .... ik kom er wel eens want ik koop er mijn onderbroeken (!) maar verder loop ik er met een grote boog omheen. Gelukkig zit er een Etos bij mij om de hoek, veel fijner en al meer dan 20 jaar dezelfde franchisehouder en een medewerkster achter de (nu ook een zelfscan) kassa! Ze hebben allebei verstand van zaken, kennen het assortiment en zijn nooit te beroerd om de hele winkel door te lopen voor je als je iets niet kan vinden.

 3. O, daar heb ik bij ons nou helemaal geen last van. Vriendelijke medewerkers en behulpzaam bij een vraag.
  Tenzij je op dinsdagmorgen komt als de nieuwe folder in gaat. Maar dan zijn het vooral de klanten die heel ongeduldig zijn en niet eens rondkijken waar ze de aanbieding kunnen vinden (ligt in een vast pad en/of op de koppen) maar gelijk de medewerkers aanspreken terwijl ze nog bezig zijn met uitpakken.
  Ik vind de E en DA nu juist weer niets (maar die hebben we hier dan ook niet in de buurt) daar kan ik nooit iets vinden :)

 4. Je moet er gewoon voor zorgen dat personeel je kent. Dan is het heel anders winkelen. Ik heb nergens problemen met personeel.

  Love As Always
  Dimario

 5. Kan er maar één zijn toch? Kruidvat. Zelden ergens zoveel rommel gezien als daar. Trekpleister (in ieder geval het filiaal dat ik ken) is overigens een goede tweede. Kan concurreren om de eerste plek.

 6. Het Kruidvat vind ik wel een voorbeeld van veel verkopen op minimale oppervlakte van de winkel.
  Maar oploop afstand en wat ik nodig heb verkopen ze, dus ik loop er wel eens. Hans

 7. Zolang je niet met een kinderwagen, buggy, rollator of rolstoel naar binnen moet, is het Kruidvat nog begaanbaar. Anders is het toch best wel lastig, denk ik.
  Ik kom er trouwens best wel graag, eigenlijk liever dan bij de nette winkels.

 8. Waarom accepteren we het eigenlijk?
  Als we als kopers massaal klachten indienen of niet meer komen, moeten ze er wel voor zorgen dat de winkel toegankelijk is.
  Maar als eenling begin je weinig, heb ik gemerkt.
  Heb al verschillende malen een klacht ingediend, maar krijg gewoon geen antwoord.
  Helaas is het voor mij de dichtstbijzijnde “drogist “.

 9. Kruidvat.....en toch kom ik er graag! De luiers zijn wat mij betreft de beste kwaliteit voor en ook echt de goedkoopste mits in de aanbieding!
  Verder is het gewoon zo'n lekkere snuffelwinkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder