Reacties

Devil in Ohio op Netflix: soap met pretenties — 6 reacties

  1. Ik heb deze serie ook gezien en ik vond ze niet zo slecht. Ik vond Mae best vaak eng, wat ze overigens heel goed geacteerd heeft. In het echte leven zou het ook niet zomaar kunnen dat een psychiater een zwaar mishandelde patiënt mee naar huis neemt. Moest mijn vriend met Mae thuiskomen, zou ik ook niet zo blij zijn hoor ;-) dus ik snap de man en kinderen in deze serie wel. Het brengt toch veel gevaar met zich mee als je zo iemand als Mae binnen neemt.

  2. Ik had dat ook niet hoor van die verwende kinderen. Vond het meevallen en had die Mae ook meteen door met dat manipuleren komt misschien ook omdat ze zo lijkt op dochter van een vriendin qua uiterlijk en die ook een vreselijke manipulator is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>