Deurkrans: What a difference a touwtje makes!

deurkrans voordeur

Ik ben erg blij met mijn deurkrans! Hij vrolijkt onze saaie voordeur enorm op.

Deurkrans op voordeur: lager is mooier!

Maar ik had hem klakkeloos aan het spijkertje in de deur gehangen, en ik vermoedde dat het mooier zou staan als de deurkrans wat lager op de deur hing. Dus toen ik een bol pittoresk touw tegenkwam in mijn kast, ondernam ik onmiddellijk actie. Ik wurmde het touwtje door de takken van de deurkrans, deed er twee keer een knoop in, en hing de deurkrans weer aan het spijkertje.

En inderdaad: zo staat de deurkrans veel mooier!

Iedere bezoeker krijgt hem als het ware recht in zijn of haar gezicht. Wat maar weer eens bewijst, dat een touwtje een heel verschil kan maken : )

Heerlijk als een probleem zo eenvoudig is op te lossen.

Leestips

Deurkrans van stro

Zelf een herfstkrans maken in 3 stappen

Similar Posts

17 Comments

  1. Wat leuk! De buren hier vervingen ook eindelijk hun kerstkrans door een lentekrans, met gebroken eierschalen, en al! Een krans heeft wel iets :)

  2. Dat is echt een uitnodigde welkom en had het ook eens gedaan maar ik zit op etage woning en had het touwtje dus ook binnen bevestigd en de bloemenkrans buiten. Maar nog geen 2 dagen later had men deze dus gejat en ik had niks gemerkt. Het touwtje aan binnenzijde maakte inderdaad het verschil want doordat deze zo los hing had ik al zo een vreemd vermoeden. Wie het heeft weggehaald is tot heden nog onbekend maar ik hang dus niks meer op. Men kan van alles gebruiken merk je wel. 😞😒

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.