Reacties

Help, mijn man steelt steeds mijn deken! — 18 reacties

  1. Wat een gedoe! Wij hebben allebei ons eigen matras (ik heb graag mijn hoofdeind iets hoger) en ons eigen dekbed (en in de zomer heb ik een katoenen deken want ik heb het gauw warm.). Dan is het probleem gelijk opgelost, en het is echt niet minder gezellig of knus.

  2. Wat een onzinnigheid dat ding wat als je snel uit bed moet? Onzinnig. Ik ben trouwens degene de dekens steelt en daar ik prima 1 persoonslakens had (ik kocht ze dubbel) hebben we hier onze eigen dekbedden. Ik de dunste die er bestaat en m'n vent de dikste die ik nog niet wil met mijn 20.

  3. Hier ook twee matrassen, twee dekbedden. Maar inderdaad niet minder gezellig dan een groot dekbed. We houden allebei van verschillende temperaturen en ik draag het hele jaar door een nachtpon met dunne bandjes, manlief slaapt al weer weken in dikke pyjama! Ik was dat getrek aan het dekbed ook zat!

  4. hier 1 matras ( volgens de hedendaagse normen blijkbaar geen volwaardig 2-persoons want "maar" 140 breed) en 1 dekbed. Die is dan wel weer 200/ 240. Geen last van verdwenen dekbed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>