Help, mijn man steelt steeds mijn deken!

deken stelen

Ken je het probleem dat je lekker ligt te slapen, en dat je partner zich eens lekker omdraait en en passant de deken van jou aftrekt?

Dit is vooral een probleem voor stellen die samen slapen onder hetzelfde dekbed!

Voor sommige mensen was het zo’n groot probleem dat ze een oplossing bedachten. De Cover Clamp!

Typisch zo’n product dat doet glimlachen : )

De Cover Clamp: beschermt je tegen je ‘cover stealing partner’!

De Cover Clamp is een klem die je vastmaakt aan je bed en aan het dekbed. Op die manier zet je het dekbed vast, en kan ‘iemand’ het niet meer van je af trekken. Dit zeggen ze over de Cover Clamp:

‘The composite rubber of the grip pad, combined with the person lying on that side of the bed, secures the clamp so well that it can withstand even the strongest pulls from your cover stealing partner.’

De Cover Clamp in beeld

In onderstaand filmpje wordt de Cover Clamp gedemonstreerd.

Tot slot

Een simpele oplossing voor het ‘deken stelen’ probleem is om gewoon elk een eigen eenpersoonsdekbed te nemen. Maar mijn man en ik slapen nog onder een tweepersoonsdekbed.

Leestips

P.S. Hij is niet te koop in Nederland…

Similar Posts

18 Comments

  1. Wat een gedoe! Wij hebben allebei ons eigen matras (ik heb graag mijn hoofdeind iets hoger) en ons eigen dekbed (en in de zomer heb ik een katoenen deken want ik heb het gauw warm.). Dan is het probleem gelijk opgelost, en het is echt niet minder gezellig of knus.

  2. Wat een onzinnigheid dat ding wat als je snel uit bed moet? Onzinnig. Ik ben trouwens degene de dekens steelt en daar ik prima 1 persoonslakens had (ik kocht ze dubbel) hebben we hier onze eigen dekbedden. Ik de dunste die er bestaat en m’n vent de dikste die ik nog niet wil met mijn 20.

  3. Ik heb nooit een man gehad die mijn dekens stelden, wel mijn vrouw. LOL
    Ach als je relatie goed is, accepteer je het gewoon en pakt ze gewoon weer terug. Hans

  4. Mijn moeder zei zo’n vijftig jaar geleden al: Kind, neem twee matrassen in je bed en maak ze apart op. Wat ik deed en ik heb er nooit spijt van gehad.

  5. Hier ook twee matrassen, twee dekbedden. Maar inderdaad niet minder gezellig dan een groot dekbed. We houden allebei van verschillende temperaturen en ik draag het hele jaar door een nachtpon met dunne bandjes, manlief slaapt al weer weken in dikke pyjama! Ik was dat getrek aan het dekbed ook zat!

  6. Hier ook twee matrassen en twee dekbedden. Bij een tweepersoonsdekbed krijg je zo’n koude tunnel tussen jezelf en je partner. Brrrr….

  7. hier 1 matras ( volgens de hedendaagse normen blijkbaar geen volwaardig 2-persoons want “maar” 140 breed) en 1 dekbed. Die is dan wel weer 200/ 240. Geen last van verdwenen dekbed.

  8. Hahaha, die toon in dat filmpje ook. Alsof het over een enorm wereldprobleem gaat. Ik geloof dat ik dan twee aparte dekbedden toch makkelijker zou vinden dan dit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.