Reacties

Dag Martine Bijl — 19 reacties

 1. ja nicole, ik snap je gevoel,
  ik s chrok ook,
  ik moest altijd zo lachen om haar humor, en haar reclames bij hak,
  geweldig mens,
  jammer dat ze er niet meer is, sterkte voor al die haar liefhebben
  xxx

 2. Dat ze nooit meer gezond zou worden blijkt uit haar ontroerende laatste boek Rinkeldekink. Het is een prachtige nalatenschap voor iedereen die te maken krijgt met een hersenbloeding en enigszins wil begrijpen wat een patiënt moet meemaken. Ik kan me ook nog goed de theatershows herinneren. Die waren geweldig. Dat lieve stemmetje en dan die vileine opmerkingen. Heel jammer dat ze er niet meer is.

 3. Best bijzonder hoe het overlijden van iemand die je slechts van tv 'kent' toch iets met je kan doen. Ik had het ook. Mooi dat je hier aandacht aan haar (overlijden) besteedt.

 4. heel erg,en te jong overleden,ze was een onderdeel van mijn leven zou je kunnen zeggen,je zag haar zo vaak op tv in allerlei programma's en ze was heel symphatiek. ja het kan zo maar voor bij zijn ,daar moet je wel altijd bij stil staan,het kan iedereen overkomen.

 5. het is wel een vrouw die iedereen kent en niemand spreekt eigenlijk kwaad over haar. Dat is een verdienste. Dat zegt wel heel veel over haar.

  Love As always
  Di Mario

 6. Een heel veelzijdige, en mooie , vakvrouw die ik me het best herinner van vroeger. In de latere jaren ben ik haat meer uit het oog verloren omdat ze meer achter de schermen werkte .

 7. Hoi Nicole,

  wat lief van je , dat je zo'n gaaf liedje als een soort van memoriam zet.
  Je hoort precies waarom ze zo geestig was.
  Zo talentvol.
  Ja... ik ga d'r ook missen...

  Dag Martine... dikke kus van Marlou!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder