Doe iets creatiefs met je foto’s!

webprint

We maken tegenwoordig steeds meer foto’s. Naast het ouderwetse fototoestel leggen mensen hun hele leven vast met een smartphone. Mijn smartphone staat er in ieder geval vol mee. Want meestal maak ik voor de zekerheid nog maar een foto. En nog eentje. Voor het geval dat. Deze week nog, toen mijn jongste zoon afscheid nam van groep 8.

Maar wat doen we met deze kiekjes? Eigenlijk jammer om ze niet te gebruiken.

Op Webprint.nl vind je diverse manieren om je foto’s een goede plek te geven. Hun foto bewerkingsprogramma is gebruiksvriendelijk, dus je kunt makkelijk en snel je foto’s omtoveren.


Een klein fotoalbumpje!

Eén van de opties die ze bieden is een klein fotoboekje. Dat heet een Magini. In een Magini gaan zo’n 20 tot 100 foto’s. En elke foto heeft een eigen bladzijde. Het leuke aan zo’n klein fotoboekje is dat het lekker handzaam is. Het is niet zo’n log en groot fotoalbum dat je alleen maar kunt inkijken als het voor je op tafel ligt. Dat maakt het ook geschikt voor kinderen om in te bladeren en te bekijken.

Een Magini foto album maak je door online je foto’s toe te voegen. Vervolgens kies je de eigenschappen, en bestel je het album.

webprintGezinsfoto’s op de muur

Sommige mensen vinden het leuk om foto’s van zichzelf of het gezin aan de muur te hangen. Op webprint.nl kun je kiezen uit diverse materialen: canvas, aluminium, plexiglas, hout en forex. Afhankelijk van het materiaal krijgt je foto een heel andere uitstraling. Op hout oogt je foto rustiek, en op aluminium juist heel modern en strak.

foto's

Een persoonlijk cadeau maken met je foto’s

Het valt niet altijd mee een leuk cadeautje te verzinnen. Veel mensen hebben alles al. En een cadeaukaart is weliswaar praktisch, maar niet zo origineel. Bij webprint kun je je foto’s ook laten printen op allerlei voorwerpen . Zoals bierviltjes, speelkaarten, mokken, telefoonhoesjes, iPad covers, fotomagneten en een naambordje bij de deur!

Vooral de speelkaarten vind ik erg leuk. (zie foto)

Waar zou jij je foto graag op zetten? En waar juist helemaal niet op?

Similar Posts

7 Comments

 1. Ah die foto’s, daar steken we toch vele uurtjes in he. Ik laat ze meestal een aantal jaren samenkomen en druk ze dan af in een album. Magneten vind ik ook wel leuk.

  1. Ik moet bekennen dat ik toen de kinderen nog klein waren netjes alle foto’s in plakte. Maar dat is al best lang geleden… Eén van mijn maandagochtend vriendinnen drukt elk jaar alle foto’s van dat jaar af in een fotoboek. Ze heeft er al een stuk of 11. Ik wou maar dat ik daar aan had gedacht. Want als je het per jaar bijhoudt, is het nog wel te doen.

   Foto’s op magneten vind ik trouwens ook leuk.

  2. Ja, het niet altijd eenvoudig om er constant aan te denken. Van de afgelopen jaren heb ik ook duidelijk minder foto’s per maand, meer per gelegenheid. Het album samenstellen is meestal een taakje voor de kerstvakantie.

   Groetjes

 2. Ik maak van de vakanties vaak een digitaal fotoboek (al loop ik wel een beetje achter) en dat wil ik ook voor elk jaar van de kinderen doen, loop ook nu wel erg achter. Mijn man maakt van de vakanties ook altijd een film, erg leuk om af en toe weer terug te kijken. Overal in huis staan ook verschillende foto ‘s van de kinderen in wissellijsten.

  1. Leuk Henny! Hoeveel loop je achter? Ik denk dat het geheim ligt in elk jaar bijhouden… Hoe langer je wacht, hoe meer foto’s, hoe moeilijker om die klus aan te pakken. Bijvoorbeeld elk jaar in de Kerstvakantie alle foto’s van dat jaar verzamelen en verwerken in een fotoalbum.

   Zo werkt het bij mij tenminste. Ik loop zo ontzettend ver achter dat ik niet weet waar ik zou moeten beginnen.

 3. Eigenlijk maak ik van mijn vakantiefoto’s altijd een boek. De tussendoor foto’s doe ik eigenlijk weinig mee. Elk jaar neem ik me voor een boek te maken van een jaar, maar elk jaar doe ik het niet ;-).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.