Reacties

Doe iets creatiefs met je foto’s! — 7 reacties

 1. Ah die foto's, daar steken we toch vele uurtjes in he. Ik laat ze meestal een aantal jaren samenkomen en druk ze dan af in een album. Magneten vind ik ook wel leuk.

  • Ik moet bekennen dat ik toen de kinderen nog klein waren netjes alle foto's in plakte. Maar dat is al best lang geleden... Eén van mijn maandagochtend vriendinnen drukt elk jaar alle foto's van dat jaar af in een fotoboek. Ze heeft er al een stuk of 11. Ik wou maar dat ik daar aan had gedacht. Want als je het per jaar bijhoudt, is het nog wel te doen.

   Foto's op magneten vind ik trouwens ook leuk.

  • Ja, het niet altijd eenvoudig om er constant aan te denken. Van de afgelopen jaren heb ik ook duidelijk minder foto's per maand, meer per gelegenheid. Het album samenstellen is meestal een taakje voor de kerstvakantie.

   Groetjes

 2. Ik maak van de vakanties vaak een digitaal fotoboek (al loop ik wel een beetje achter) en dat wil ik ook voor elk jaar van de kinderen doen, loop ook nu wel erg achter. Mijn man maakt van de vakanties ook altijd een film, erg leuk om af en toe weer terug te kijken. Overal in huis staan ook verschillende foto 's van de kinderen in wissellijsten.

  • Leuk Henny! Hoeveel loop je achter? Ik denk dat het geheim ligt in elk jaar bijhouden... Hoe langer je wacht, hoe meer foto's, hoe moeilijker om die klus aan te pakken. Bijvoorbeeld elk jaar in de Kerstvakantie alle foto's van dat jaar verzamelen en verwerken in een fotoalbum.

   Zo werkt het bij mij tenminste. Ik loop zo ontzettend ver achter dat ik niet weet waar ik zou moeten beginnen.

 3. Eigenlijk maak ik van mijn vakantiefoto's altijd een boek. De tussendoor foto's doe ik eigenlijk weinig mee. Elk jaar neem ik me voor een boek te maken van een jaar, maar elk jaar doe ik het niet ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder