Reacties

Cissy van Marxveldt meets Sylvia Witteman : ) — 16 reacties

  1. Ik was (en ben nog) dol oo de Joop ter Heul boeken en lees ze ook om de paar jaar! Mijn beide dochters, echte boekenverslinders, zijn nooit verder gekomen dan de eerste 75 pagina's van het eerste deel. Ze vonden het saai ????

  2. Hier nog een heel grote fan van Cissy van Marxveldt. Behalve Joop ter Heul, alle vijf de delen, heb ik ook genoten van de Marijke-triologie. En vergeet "Een zomerzotheid" niet. Ken je die ook. Dan heb ik ook nog een hele serie pockets van haar. Ze worden hier regelmatig herlezen. Mijn oudste dochter houdt er ook van. De jongste vindt ze nergens over gaan. En dat is misschien wel de waarheid...maar daarom is het pure ontspanning!! Ik wist overigens niet dat Joop ter Heul nog nieuw te koop is.

  3. Ook ik ben een fan van Cissy van Marxveldt, ik heb vorig jaar de trilogie "Marijke" nog gekocht, Joop ter Heul lees ik ook zo eens in de twee jaar, ik vind het vooral een heerlijk boek om te lezen op van die hete dagen, lekker in de schaduw.
    Groet Adriana

  4. Als kind heb ik 'Zomerzotheid' gelezen. Ik vond het wel aardig, maar niet bijzonder. Nicole, we hebben echt een heel verschillende smaak qua boeken :-)

  5. Ik was (en ben) meer van de jongensboeken,met in het bijzonder de Bob-Evers serie. Die lees ik elk jaar nog wel eens door...pockets die ik makkelijk in een treinreis uit lees.

  6. Heerlijke boeken. De afgelopen vakantie Joop ter Heul herlezen, in de zomervakantie gaat Marijke of Zomerzotheid mee. Sylvia Wittemans columns zijn bij mij ook favoriet.

  7. Ik ga er eens naar kijken. Ik hou wel van die oude jeugdboeken. Dik Trom, Pietje Bell, Kameleon, Arendsoog... wel allemaal jongensboeken, haha. Ben benieuwd wat dochterlief en ik hiervan vinden!

  8. Ook ik ben een grote fan van Cissy van Marxveldt. De H.B.S. tijd is de beste, heb hem twee weken geleden nog eens gelezen ! Sylvia Witteman's columns en tweets lees ik ook vaak !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder