Britse serie Cheaters: 6 afleveringen

serie cheaters

Een betere titel had de Britse serie Cheaters niet kunnen hebben.

Want er wordt heel wat ‘afgecheat!’

Hieronder mijn review!

Britse serie Cheaters

De Britse serie Cheaters gaat over twee stellen: Josh en Esther en Fola en Zack. Het begint allemaal met Josh en Fola die stranden op het vliegveld in Finland.

Ruzie en dan sex

In eerste instantie krijgen ze het met elkaar aan de stok, maar later ontmoeten ze elkaar bij de bar van het hotel waar ze verblijven. Ze komen aan de praat, worden dronken, en belanden bij elkaar in bed.

Buren met je onverwachte one-night stand

Aangezien ze allebei een relatie hebben, Fola is zelfs getrouwd, nemen ze na hun gepassioneerde nacht afscheid in de verwachting elkaar nooit meer te zien. Dus wie schetst hun schrik als ze buren blijken te zijn! Fola en haar man zijn namelijk net verhuisd naar de straat van Josh en Esther.

Relaties

Hoewel ze het niet van plan zijn, belanden Josh en Fola opnieuw bij elkaar in bed. Als kijker leer je dat Fola’s man geen seksuele interesse heeft in haar, en dat verklaart haar reactie op Josh enigszins.

Josh op zijn beurt is al in een relatie met Esther sinds hun middelbare school. Esther is recent 1 keer vreemdgegaan met een vrouw, maar heeft dit meteen opgebiecht. Ze hebben besloten dat ze samen verder willen, maar het mag duidelijk zijn dat de relatie niet helemaal gezond is.

Wat ik vond van Cheaters

De serie speelt zich af in Londen, en de karakters zijn heel menselijk. Maar ik vond met name Josh en Esther wel erg in een staat van ontkenning over hun relatie. Op een gegeven moment besluiten ze zelfs te gaan trouwen, terwijl ze allebei eigenlijk niet meer gelukkig zijn met elkaar.

Fola en Zack

Fola’s man Zack komt achter haar affaire met Josh, en ontdekt dat hij opgewonden wordt van het zien van zijn vrouw met een ander! In eerste instantie zorgt dit ervoor dat Fola bij Zack weggaat. Maar als Zack vaders plotseling overlijdt, komen ze toch weer samen.

In eerste instantie dacht ik dat Fola en Zack een goede kans hadden om hun huwelijk te redden: ze waren in ieder geval eerlijk tegenover zichzelf en elkaar. Maar Zack’s fetish is toch wel heel erg voor Fola. Hij moedigt haar zelfs aan om sex te hebben met Josh, terwijl hij door een kier van de deur toekijkt….

Expliciete seksscènes

Ik las dat er rumoer was over de expliciete seksscènes in de serie Cheaters. En inderdaad, toen ik dat zo las, vond ik dat ook wel. Maar het is allemaal zo huis, tuin en keuken gefilmd, dat je bijna vergeet waar je naar zit te kijken.

Romantisch is het zeker niet!

Het einde van de serie Cheaters

Het eind van de serie Cheaters voelde alsof het verhaal halverwege werd afgebroken. Iedereen heeft een zootje gemaakt van zijn of haar leven! Ik ben dan ook blij te horen dat er een tweede seizoen komt. Dat is wel nodig wat mij betreft.

Trailer

Mijn conclusie over de serie Cheaters

De serie Cheaters gaat over heel gewone mensen in een straat in Londen, die per ongeluk in een onhandige situatie belanden. De serie gaat over relaties, wie je bent en moraal.

Op IMDb krijgt de serie een 7,3 wat niet overhoudt vind ik. Zelf vind ik de serie toch wel een 8 waard.

De serie Cheaters kijken?

De serie was vanaf 11 april wekelijks te zien op NPO3. Nu kun je Cheaters kijken op NPO Plus. De serie bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten. Je kunt de serie ook kijken via BBC iPlayer, maar dan heb je denk ik wel een VPN nodig.

Kijktip

Normal People

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.