Reacties

Bonprix outfit voor 2 tientjes — 8 reacties

  1. Natuurlijk is bij dit soort sites best leuke kleding te koop voor een leuk prijsje, maar dat is dan gelijk mijn valkuil. Tenminste dat was het ,ik liet me dan toch teverleiden tot de aanschaf van allerlei kleding die in de praktijk of niet praktisch was of toch niet zo mooi zat. Met als gevolg dat ik geld uitgaf aan iets waar ik uiteindelijk weinig plezier beleefde. Tegenwoordig koop ik liever iets duurdere items en dan het liefst tijdens de opruiming waardoor ik beter na denk over het feit of ik iets echt wel ga dragen en is mijn kledingkast de helft leger, maar wel gevuld met dingen die ik echt mooi en draagbaar vind.

  2. Leuke outfit! Ik heb die set met twee rokken ook (en toen ik 'm kocht, was hij er niet meer in het rood, want anders had ik natuurlijk ook rood in plaats van blauw gekozen;)) en het zijn heerlijke rokken.

  3. Hier ook fan (geworden) van Bonprix. De collectie is voor mij precies goed: ik noem het huisvrouwenmode. :-) Een combinatie van comfortabele materialen, modern, maar niet superhip - waardoor het binnen no time weer uit de mode is, en de pasvorm is eigenlijk altijd goed. Ze hebben een maat 36/38 en dat is voor mij ideaal, zeg maar precies er tussenin.
    Ik heb inmiddels al een aantal kledingstukken, vooral de jurken vind ik mooi. En de prijs is heel vriendelijk.
    Bedankt ook voor de tip van het truitje met korte mouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder