Bolchrysanten: tuin metamorfose

Bij één van de muren van ons huis lag alleen een strookje zwart zand. Mijn man zag in de folder van de Gamma een aanbieding van 3 XXL bolchrysanten voor 6,99. Vanochtend vroeg stond hij zo vroeg bij de Gamma voor de deur dat de chrysanten nog niet eens waren uitgeladen. En hij was niet eens de enige die stond te wachten.

Het resultaat is echt prachtig vind ik. Op de foto’s zie je hoe het was, en hoe mooi het is geworden!

Het kan mij niet bloemerig en kakelbont genoeg zijn, dus ik ben er heel blij mee.

gamma chrysanten aanbieding
Voor
chrysanten gamma
Na

Similar Posts

2 Comments

  1. mooi hoor,het ziet er meteen al gezellig uit wacht maar tot alle knoppen open gaan prachtig!
    ik heb er 1 van vorig jaar over gehouden en die staat nu ook weer vol in de knop. Maar dat weer houdt me er niet van om ook dit jaar twee bollen te gaan halen om naast de deur te zetten hoor. Het zijn inderdaad vrolijke bloemen.

  2. Heel mooi staat dit, die gaan straks prachtig bloeien en dan heb je een hele tijd een kleurige strook langs je huis… super.
    Ik wens je een heerlijke dag,
    Lieve groet,
    Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.