Reacties

Boek verkopen bol.com: het pakketzegel probleem — 17 reacties

 1. Ha Nicole,

  nee... ik breng oude boeken naar de kringloop.
  Ik ben niet zo van de Bolcom.
  Er gaan heel wat winkels failliet door dit bedrijf (en door de koopzucht van het publiek)
  Ik doe niet mee dus...

  groetjes!

 2. Hoi, regelmatig boeken verkocht via bol, voor de wat duurdere boeken is het zeker de moeite. Ik heb idd ook wel eens gehad dat ik geen zegel kreeg omdat ik de verkeerde had aangeklikt. Dan is het gelijk een dure grap, maar nu let ik er extra op en nooit ff snel regelen. Boeken liggen sinds verhuizing in de opslag dus eerst erheen en dan bevestigen en verzendoptie kiezen. Veel boeken passen door de brievenbus en dan is post NL weer goedkoper.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder