Reacties

Bomen zagen in 2020! — 23 reacties

  1. Ik heb jaren geleden een documentaire op tv gezien waarin ze deze techniek toepasten in combinatie met een voertuig dat kon “lopen” als een spin. Het schijnt gebruikt te worden in drassige gebieden waar ze bosbouw toepassen. In meen dat het in Finland werd gebruikt. Door deze “ spin” te gebruiken werd ook de bosgrond niet vast gereden, wat weer beter is voor het herstellen van het bos.

  2. "De boom voelde er niets van." Wat een geweldige zin.
    Ik vind het toch niet dé manier om een boom om te zagen. Geef mij jouw van onderruuuuh! maar.

  3. Echt nog nooit gezien? Oke dan... maar ja, ik woon dan ook aan een park, ik kijk uit het raam en er staat altijd wel iets van een hoogwerker of ander groot materieel.. en dit najaar is er hier bij de buurvrouw eentje uit de tuin weg gehaald, en liefste heeft er zelf eentje met de hand in delen bij vrienden uit de tuin gezaagd, en zelfs met de hand, ouderwetse manier, gaat het niet in 1x, dan haal je ook eerst de dwarstakken eraf.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder