Bloemen van buiten naar binnen

Nu onze tuin steeds meer kleur krijgt, leen ik wel eens een bloempje van buiten en zet het binnen. Hieronder foto’s van bloemen die ik buiten vond, en waarvan ik een takje binnen zette.

Buiten

Bloemen

Binnen

Bloemen

Buiten

bloemen

Binnen

IMG 5547

Buiten

bloesem

Binnen

IMG 5548

Zie ook mijn post over onze Amaryllus bol van de Kruidvat.

Similar Posts

20 Comments

  1. Wat ontzettend leuk om takken en bloempjes van buiten naar binnen te halen .Ze zijn alle drie zo mooi Wat bloeit de Mahonia toch prachtig met zijn gele bloementrosjes.Ik heb [ mijn ] de bloemetjes maar buiten gezet , mijn mooie grote bos Anemonen staat nu op de tuintafel omdat ik nu ook daar allergisch voor ben jammer genoeg
    Gr Elisabeth

  2. Mahonia?
    Nog nooit van gehoord, maar mooi.
    Moet daardoor wel aan Mimosa denken.
    Even kijken wanneer het daar weer de tijd voor is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.