Reacties

Bladcadeau = Stresscadeau — 9 reacties

  1. Ik vind dit een beetje gezeur, eerlijk gezegd. Met enkele euro's bijleggen heb je gewoon een leuk kort abonnement op een blad. Aangezien elk blad anders geprijsd is, kun je dat niet preciezer maken. Er is toch altijd wel een tijdschrift de moeite waard om die paar extra euro's aan uit te geven?

    Tenzij je in de bijstand zit, vind ik dit echt een beetje gierig.

  2. Nooit geweten dat je ook zelf een bedrag kunt kiezen. Ik heb het zelf nooit cadeau gedaan of gekregen. Ik heb nl een best specifieke smaak in magazines: als in mijn magazines vallen niet onder blad cadeau

  3. Nooit gekregen of gegeven, maar ik vind het wél altijd heel leuk klinken. Geld bijleggen zou ik ook niet zo snel doen (en niet leuk vinden als ik de gever was, als iemand dat zou moeten doen). Ik ben bij zoiets trouwens ook altijd bang dat er een addertje onder het gras zit van een abonnement dat dan ineens door gaat lopen, waardoor je dan uiteindelijk dus een jaarabonnement betaalt, na je gratis exemplaar.

  4. Onlangs kreeg ik een tijdelijk abonnement cadeau op Flair. Het was jaren geleden dat ik nog eens een tijdschrift in huis had. Waar ik vooral van verschoot was de dikte of eerder: hoe dun Flair geworden is ten opzichte van vroeger.

  5. Ik zou daar ook niet blij van worden, hoor. Dat gaat niet om die paar euro die je bij moet leggen maar gewoon om het principe. Ik ben sowieso niet zo'n fan van cadeaukaarten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>