Bladcadeau = Stresscadeau

bladcadeau

Ken je die cadeau’s die meer stress en gedoe opleveren dan plezier?

Bladcadeau blijkt er zo eentje te zijn.

Bladcadeau: het klinkt zo leuk!

Het idee is hartstikke leuk: je geeft iemand een cadeaukaart waarmee die persoon zelf leuke tijdschriften kan uitkiezen.

Je moet al snel geld bijleggen…

Maar wat je niet weet, is dat met bijvoorbeeld een tientje, de ontvanger niet zo heel veel kan. Je kunt er ongeveer 1 tijdschrift mee kopen, maar dan houd je een bedrag over waarmee je niets kunt.

Tenzij je geld bijlegt.

Bladcadeau: het cadeau dat je geld kóst!

Kortom Bladcadeau is een cadeau dat je bijna dwingt om geld uit te geven, om het ook echt te benutten.

Er staat nog steeds zo’n 2 euro op mijn Bladcadeau, die ik niet kan uitgeven tenzij ik geld bijleg. En bijleggen wil ik niet.

Dit is ook niet leuk voor de gulle gever. Die gaf een cadeau ter waarde van een tientje, maar er blijft ruim 2 euro aan de strijkstok hangen bij Bladcadeau.

Er is een oplossing

Zet een zelfgekozen bedrag op de Bladcadeau kaart dat precies genoeg is voor het tijdschrift waarvan je denkt dat de ontvanger blij zal zijn. Dus niet een standaard bedrag als 5 of 10 euro.

Lees nu mijn complete Bladcadeau ervaringen op mijn speciale Review blog!

Wat zijn jouw ervaringen met Bladcadeau?

Similar Posts

9 Comments

 1. Ik vind dit een beetje gezeur, eerlijk gezegd. Met enkele euro’s bijleggen heb je gewoon een leuk kort abonnement op een blad. Aangezien elk blad anders geprijsd is, kun je dat niet preciezer maken. Er is toch altijd wel een tijdschrift de moeite waard om die paar extra euro’s aan uit te geven?

  Tenzij je in de bijstand zit, vind ik dit echt een beetje gierig.

 2. Nooit geweten dat je ook zelf een bedrag kunt kiezen. Ik heb het zelf nooit cadeau gedaan of gekregen. Ik heb nl een best specifieke smaak in magazines: als in mijn magazines vallen niet onder blad cadeau

 3. Nooit gekregen of gegeven, maar ik vind het wél altijd heel leuk klinken. Geld bijleggen zou ik ook niet zo snel doen (en niet leuk vinden als ik de gever was, als iemand dat zou moeten doen). Ik ben bij zoiets trouwens ook altijd bang dat er een addertje onder het gras zit van een abonnement dat dan ineens door gaat lopen, waardoor je dan uiteindelijk dus een jaarabonnement betaalt, na je gratis exemplaar.

 4. Waardeloze cadeaus vind ik het. Dan heb ik liever niets of wat aandacht van de gever.

  Love as Always
  Dimario

 5. Onlangs kreeg ik een tijdelijk abonnement cadeau op Flair. Het was jaren geleden dat ik nog eens een tijdschrift in huis had. Waar ik vooral van verschoot was de dikte of eerder: hoe dun Flair geworden is ten opzichte van vroeger.

 6. Ik zou daar ook niet blij van worden, hoor. Dat gaat niet om die paar euro die je bij moet leggen maar gewoon om het principe. Ik ben sowieso niet zo’n fan van cadeaukaarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.