Reacties

Aan de randen van de dag van Femke van der Laan — 14 reacties

  1. Ik vond het ook een Prachtig boek! Ik genoot destijds ook van de columns in het Parool, heb ze herlezen in haar vorige boek. Ze schijft mooi, prettig, het ontroerde me. En inderdaad, het viel me op dat zo'n bevlogen man als de burgemeester zijn gezin zo liet zitten - ik vraag me af of ik dat zou hebben geaccepteerd in een relatie....

  2. Ik heb het boek (nog) niet gelezen, maar het lijkt me heel indrukwekkend en emotioneel. Door jouw recensie voel ik bijna de eenzaamheid. Wat moet dat moeilijk voor haar geweest zijn.

  3. De eerste echtgenote van Eberhart van der Laan is omgekomen bij een verkeersongeluk in Amsterdam. Ze werd op de fiets aangereden door een bestelbus. Ik woonde om de hoek destijds. Het is mij altijd bijgebleven omdat mijn dochter daar elke dag rond die tijd langs fietste. Zo'n moment dat je weet dat er een fietsster aangereden is en je even niet weet waar je kind is. Het eerste boek van Femke van der Laan vond ik prachtig. Ze heeft een hele mooie schrijfstijl, vind ik. Ik ga dit boek ook zeker lezen. Ik heb zomaar het idee dat ze wel wist waar ze aan begon toen ze met Eberhart trouwde.

    • Wat naar! En ik snap je zorgen helemaal om je dochter! Als ik een ambulance hoor ergens, dan check ik in gedachten ook altijd even waar iedereen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder