Bikini passen: houd jij je onderbroek aan?

bikini met onderbroekEen bikini of badpak passen zonder onderbroek er onder?

Ik doe het zelf nooit!

Een bikini passen zonder ondergoed is niet zo fris…

Het is niet hygiënisch voor jezelf, en ook niet voor anderen. Er zit weliswaar een stukje plastic in het kruis, maar dat is meer om weg te halen als je de bikini eenmaal hebt gekocht. Sterker nog, als meerdere mensen die bikini passen zónder onderbroek, dan is die plastic bescherming zelf al een bron van bacteriën en mogelijk schaamluis

Toch schijnen er best veel vrouwen te zijn die hun slipje uitdoen als ze een bikini passen. Als argument gebruiken ze bijvoorbeeld dat ze anders niet goed kunnen zien hoe het bikinibroekje valt. Maar de algemene regel is toch echt:

Houd je onderbroek aan als je een bikini of badpak past.

Het is voor mij extra reden om mijn onderbroek aan te houden als ik een bikini pas, en eenmaal thuis de bikini eerst goed te wassen!

N.B. Voel je je bloot in een bikini? Wist je dat er speciale zeemeerminnenstaarten zijn om mee te zwemmen?!

Hoe pas jij bikini’s en badpakken?

Similar Posts

21 Comments

 1. Natuurlijk pas je het met je ondergoed aan. Mocht je het niet kopen dan moet een ander ook zonder viezigheid de bikini kunnen aanpassen. Ik vind het niet kunnen als men het zonder ondergoed doet. De personen die het wel doen dan hoop ik maar dat de personen voor hun die de bikini ook hebben gepast hetzelfde hebben gedaan. Heerlijk afscheiding van een ander. Yucky.

 2. Hoe verzin je zo’n onderwerp.????
  Maar hoop dat hierdoor het aantal blote passers afneemt. Vooral die schaamluis is een goeie. Maar schurft is nog vervelender.

 3. Ik pas nooit ‘n bikini ???? maar bij het passen van een zwempak houd ik mijn onderbroek natuurlijk aan!

 4. Haha net als ageeth denk ik eerlijk gezegd niet dat mensen eerlijk online durven te plaatsen als ze het niet zouden doen. Ik doe het altijd! wel zo hygiënisch..

 5. Jaaa, natuurlijk houd ik mijn onderbroek aan…moet er niet aan denken wie die bikini al voor mij heeft gepast.

  Mijn dochter had ook een nieuwe bikini nodig en heb haar ook gezegd dat ze alleen mocht passen met haar onderbroek aan.
  Je kan zo ook prima zien hoe het bikini-broekje zit toch?

 6. Ik houd ook altijd mijn onderbroek aan. Ik snap wel het argument van de mensen die zeggen dat ze anders niet goed kunnen zien hoe het valt, maar ik vind het toch te onhygienisch om zonder te passen, dus ik houd ten alle tijden mijn ondergoed aan.

 7. Ik vind eigenlijk dat ze de plastic stukjes moeten verwisselen na het passen dan zou het probleem over zijn. Als ik er zeker over ben dat ik iets wil kopen pas ik het liever toch altijd nog wel een keer zonder slip

 8. IK! Ik doe het zonder! Maar: met een tampon in & frisgewassen. Je kunt inderdaad niet goed zien wat er allemaal aan vlees uit steekt als je je ondergoed aanhoudt (ik draag enorme mannenboxers ;-). Jeetje, als je zoiets gaat passen zorg je toch gewoon dat je schoon bent?
  Maar zo vaak komt het niet voor. Voordat ik er eentje pas, heb ik al uitgebreid bekeken of het de juiste maat is, of het voldoende bedekt, of de vorm me bevalt, dus als ik ‘m aantrek is dat alleen om uit te sluiten dat ie niet veel kleiner valt dan de maat aangeeft. Meestal koop ik ‘m dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.