Reacties

Bijzettafeltje: make-over + update 2022 — 24 reacties

 1. Wat een leuk stukje!
  Je hebt een handige oplossing gevonden voor je bijzettafel. (Mooie tafel trouwens, zo een wil ik ook wel vinden in de kringloop :-))
  Het doet me denken aan de antiek programma's van de BBC. Daar ben ik dol op!
  Wat je ook nodig hebt is een bloemetjesjurk en een vestje :-)

 2. Ik vind jouw bijzettafeltje zonder kleedje ook mooi!
  Ik heb een bijzettafeltje uit begin jaren zestig. Lijkt op de vorm van die van de jaren vijftig. Daar zet ik een zelfgemaakte pickupkist uit de jaren zestig op. Daar hebben we muziek-cd's in zitten. Die kist is gemaakt door een oom van mijn man en het tafeltje komt bij mijn ouders vandaan. Leuk, retro en met herinneringen :-)

 3. Ik ben dol op bijzet tafeltjes en net als wat je al aan gaf, ze zijn super handig.
  Jou tafeltje is ook nog eens een super mooi exemplaar zeg.En zo met dat kleedje ziet het er ook schattig uit, als de thee klaar is roep je maar even hoor dan kom ik gezellig langs haha.

 4. Wij hebben een paar roze krukken van de Ikea, die ik als student gekocht had omdat ze stapelbaar waren, en handig als extra zitplaats als ik bezoek kreeg. Tegenwoordig gebruiken we ze als bijzettafeltjes.

 5. Bijzettafeltjes zijn ontzettend handig. Ik heb inderdaad ook bijzettafeltjes gekocht in mijn studenten tijd, en gebruik ze nog steeds tijdens verjaardagen. erg handig.

 6. Die stoof vind ik mooi! En ook weer eens heel wat anders dan een bijzettafeltje. Ik gebruik overigens een poef als bijzettafeltje. Voor een mok thee is dat te wiebelig, maar voor tijdschriften of boeken werkt het prima.

 7. In deze tijd vind bijzet tafel erg modern uit. Wij houden meer van klassiek. Blanke eiken. Wij hebben een bijzet tafel uit Frankrijk. Hele sterke kwaliteit. Iemand kwam brengen naar ons. Het is weer tijdje geleden. Leuke spulletjes heb jij daar.

 8. Wij hebben geen salontafel maar wel 4 ‘bijzettafeltjes’
  Ongeveer de vorm van de jaren 50 tafeltjes, tweedehands gekocht, ze waren wit maar nu hebben ze een kleurtje. Reuze handig!

 9. Zo leuk om te zien hoe je met een kleine aanpassing een hele metamorfose kunt geven aan een tafeltje! Wij hebben op dit moment geen bijzettafeltje meer omdat het niet praktisch is met 2 labradors en 2 kleintjes. Maar het is wel heel gezellig! Ook met een fijn plantje erop.

 10. Toch best handig zo'n bijzettafeltje naast de bank! Voor een koukleum als ik is een bijzettafeltje met opbergruimte voor een warme deken echt een must eigenlijk. En ik wist niet dat ze bij Action zoveel keuze hadden op dit gebied.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>