Reacties

Boekenboom Ruurlo: leuke tip voor een uitje — 12 reacties

 1. Ik doe aan bookcrossing. Bookcrossing heeft ook veel openbare plaatsen waar boeken, zonder regels eigenlijk, meegenomen en gebracht kunnen worden. Dit zijn Openbare Bookcrossing Zone's, te herkennen aan OBCZ logo op de website (wereldbol met het wandelende boekje):
  https://www.bookcrossing.com/hunt/10/359
  Bij de Panoven in Zevenaar is ook een OBCZ. Dit is ook geschikt als uitje denk ik.

 2. Wat een leuk idee, zo'n minibibliotheekje...
  Ik vond 'Haar naam was Sarah' juist een prachtig boek... en Harry Potter vind ik juist weer helemaal niets... ach, smaken verschillen natuurlijk...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. In de Flow van vorige maand stond een artikel over bookcrossing en buurtboekenkasten, erg leuk. We vonden het zelfs zo leuk dat wij in de straat ons eigen buurtbieb aan het maken zijn. Als hij klaar is zal ik foto's op mijn blog plaatsen.

  Een leuk uitje vlak bij Ruurlo zijn de Witte Wieven in Zwiep.
  Groetjes Yvonne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>