Reacties

Bibliotheek Doetinchem: nieuw gebouw — 11 reacties

 1. Ik ga zeker 3x per maand naar de bieb. Het is hier dorps en ouderwets gezellig.
  Vroeger nam ik de kinderen mee, maar tussen de 30 en 35 jaar laten ze zich niet meer meeslepen. ;o)

 2. Vroeger ging ik veel vaker, en nu ga ik in de winter meer dan in de zomer (hoe komt dat eigenlijk??), maar eens per maand zeker.
  Besteed het in deze drukke tijd weleens uit aan dochters, die meer tijd hebben om te lezen, maar voor de jongens ga ik zelf. Meestal zonder kinderen, heerlijk even voor mezelf. Maar soms bewust met kinderen, als uitje voor hen én stimulans, om te laten zien hoe heerlijk het is, te mogen kiezen tussen zoveel boeken en bladen die je zomaar mag meenemen. We hebben 6 pasjes, dus stapelen we er vrolijk op los soms ;-) en lachen maar om die verwonderde blikken...
  Vrij moderne biebs hier.

 3. Leuk om te lezen! Zelf ga ik altijd op donderdagochtend naar de bibliotheek: dat is mijn officiële vrije ochtend, en om 11.45 ben ik dan weer thuis voor de kinderen.

  En elke zaterdagochtend ga ik met het kind dat dan 'Kind van de dag' is.

  Ik ga dus twee keer per week, acht keer per maand.

 4. Onze stad heeft een nieuwe bibliotheek, denk 1 van de grootste van Nederland en vorig jaar uitgeroepen tot beste bibliotheek van Nederland. Supermodern, er is zelf een bioscoopzaal voor mooie arthouse films etc. Ik kom er graag, kan er de hele middag vertoeven.

  Ik ga 1 keer per maand met onze zoon en ongeveer 2 keer per maand ga ik alleen voor mijn eigen boeken. Niets lekkerder dan in mijn uppie boeken te snuffelen.

  Groetjes Isabelle

 5. Eens in de twee of drie weken komen we er wel. Hier ook een zeer modern pand maar wel met een heel gezellige hoek voor kindjes. Ik vind het maar niets, dat geautomatiseerde. Vroeger in Dordrecht zat er een dikke mevrouw met elke lange nagel in een andere kleur gelakt. Interessant vond iedereen dat :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder