Reacties

Waarom een baby in de box zuinig leven is ; ) — 21 reacties

 1. Lijkt me ook wel erg praktisch, het kind leert zichzelf vermaken en als ouder zijnde heb je je handen vrij om in het huishouden aan de gang te gaan.

  • Ik heb 7 kinderen en allemaal hebben ze in de box gezeten hoor. Bij de jongste zat toch iedereen al op school. En ik heb ze vanaf het begin geleerd dat ze niet bij de box mochten. Juist om te voorkomen dat de kleine er steeds uit gehaald wilde worden.
   Dat werkte hier goed.

 2. Mijn dochters gingen relatief lang in de box. Enerzijds omdat het anders gewoon geen doen was om IETS gedaan te krijgen in huis. Ook naar de wc gaan was onveilig met twee kruipende dreumessen. Anderszijds werden de kinderen er rustig van omdat hun wereld even wat ingeperkt werd.

 3. Haha mijn 2 oudsten wilden graag in de box. Ze hadden dan ook veel leuks in de box. Ik sleurde de box mee naar de ruimte waar ik zelf bezig was. De jongste vond er niets aan, alleen op de camping toen gebruik van gemaakt (zo'n vouwbox).

 4. Mijn kinderen konden geen van allen plat liggen. De box was bij ons vooral een opbergplek voor speelgoed :)
  Ze hebben wel wat in een wipstoeltje gezeten maar vooral in de draagdoek/draagzak bij mij. (En dat was best heel fijn)

 5. Mijn dreumes van anderhalf zit nog steeds regelmatig in de box, hij kan zich heerlijk vermaken en voor mij handig als ik even het huishouden moet doen zoals stofzuigen of vaatwasser leegruimen 😅

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder