Reacties

Aparte gewoontes — 23 reacties

 1. Hahaha, ik vind het inderdaad behoorlijk aparte gewoontes. Die blote benen, brrrrr! En dat snelle eten, dat is toch zonde?
  Ik weet niet of ik rare gewoontes heb, zal er 'ns over nadenken.

  • Dat snelle eten vind ik zelf ook stom. Het is een gewoonte die ik heb overgehouden aan de tijd dat de kinderen nog klein waren en ik in mijn eentje met ze at. Mijn man is altijd pas laat thuis. Ik was dan kok, ober, verzorger in 1 en moest zelf ook nog eten. Daardoor at ik vrij gehaast want ik wist nooit wanneer ik weer moest opspringen. Die onrust zit nog steeds in mij helaas.

 2. Dingen die ik moet schudden, omroeren, wrijven etc altijd 10x.

  Dan kijk ik of het al goed is en doe weer 10x.

  Eten doe ik langzaam, ik kook graag, besteed er veel tijd aan dus is het zonde om snel te eten. Regelmatig bestek neerleggen werkt goed tegen te snel eten.
  Pakjes pak ik meteen uit en als het kan meteen gebruiken, passen

 3. Ohh met die pakjes dat zou ik niet kunnen, ik lig nog net niet bij de voordeur als ik iets besteld heb en als het er is moet het direct open .Die blote benen begrijp ik wel.Ik draag geen rokken maar draag nooit sokken in mijn laarsjes of schoenen .Vriest het echt heel hard draag ik van die stomme panty kousjes gewoon voor het idee want die geven echt geen warmte in mijn laarsjes en die gaan thuis direct weer uit .

 4. Maar je weet toch wat er in zo'n pakje zit ? Ik wacht met smart op een pakje en maak hem meteen open. Doe wat erin zit onmiddelijk aan, om of gebruik het.Ben een beetje een ongeduldig typje, jij waarschijnlijk niet dus :-))

 5. Dan ben je veel te laat met terugsturen?

  Een onpraktische gewoonte lijkt me.

  Meestal hangt bij mij de postbode nog aan het pakje als ik het openruk..... :)

 6. Hahahahaha ik moest vreselijk lachen om je post.... bedankt :)

  Het enige wat ik zou kunnen bedenken is dat ik altijd 's ochtends eerst koffie drink. Niemand mag tegen me praten (doen ze wel, vind ik niet leuk) Ik wil 15 minuten met rust gelaten worden (gebeurt helaas ook niet altijd) en daarna ben ik pas een beetje aanspreekbaar. Ik heb een ochtendhumeur. Ik zit dan ook het liefst alleen 's ochtends (gebeurt 9 van de 10 x ook niet) Verder ben ik onwijs vrolijk, lief en spontaan mens, maar 's ochtends dus niet.

 7. Ooh , hier schreef ik ook ooit een een blog over. Zo leuk om eens je eigen gedrag te analyseren ;)
  Mijn raarste gewoonte is dat ik altijd twee wasknijpers van dezelfde kleur moet gebruiken bij ophangen van de was.

 8. Oh wauw, gewoon een pakje 8 weken laten liggen is niet heel handig als het om kleding gaat ;). Zou zonde zijn als je je geld niet meer terug krijgt als het niet past. Maar pakjes uitpakken is gewoon het leukste wat er is! Altijd fijn om iets leuks te krijgen.

 9. Haha grappigerd :) mijn slaapkamerraam is ook altijd open, ik eet ook herl snel, mijn pakjes blijven ook vaak liggen maar dat is omdat ik lui ben ????

  Andere rate gewoontes: ik kan niet slapen zonder deken ook al is het snikheet, als ik me verveel ‘zoek’ ik in alle kasten terwijl ik niets ech zoek en ik tel het aantal keer dat de telefoon overgaat, als ze niet opnemen tegen dat ik aan 10 ben, leg ik toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder