Reacties

Als je denkt dat je alles gehad hebt... krijg je bericht van de Belastingdienst — 17 reacties

  1. Elke maand een vaste dag inplannen voor de admin. Ik doe het de eerste dinsdag van de nieuwe maand. Als je iets raars tegenkomt, weet je meestal nog wel hoe het zat, want het is pas een paar weken geleden dat je die betaling gedaan/ontvangen hebt. Een goed boekhoudprogramma helpt ook. Ik gebruik e-boekhouden. Kost 17,50 in de maand. Werkt prima. En je hebt altijd overzicht. Mijn boekhouder kijkt er even doorheen als de btw aangifte de deur uit moet en vraagt of wijzigt nog iets. Fluitje van een cent (en ik heb er ook een gruwelijke hekel aan hoor)

  2. Herkenbaar helaas… ik zat laatst te denken dat al die administratie en dat digitale gedoe echt de last van het heden zijn.

    Je moet een bedrijfsadministratie hebben, zorgverzekeraars vergelijken, zorgrekeningen declareren, energieaanbieders vergelijken, inloggen hier, digidcode daar. Blègh!

    Succes met de administratie. Vervelend hoe het verlies van je vader in dat soort dingen doorgalmt.

  3. 'Leuker kunnen we het niet maken' ahum.. Heb ook een broertje dood aan die berichten & blauwe brieven van de Belastingdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder