Reacties

Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris! — 102 reacties

 1. Goede tip, wij hebben gelijk in januari een huisje geboekt op een camping nabij Assen. Ze dingen mee naar de 'Zwemvijver van het jaar' verkiezing, dus dat zegt genoeg met drie dochtertjes

 2. Ik ben heel erg benieuwd naar het artikel, maar om een of andere reden kan ik het artikel niet lezen. Na de titel zie ik gewoon een leeg scherm.. ik wou dit toch even melden. x

 3. Wat leuk zeg! Ik ben echt fan van Parijs, maar als je even weg wilt uit de drukke stad en zelf wilt weten wanneer je de drukte opzoekt, lijkt dit me echt een geweldige oplossing.

 4. Ik ga ook vrij weinig tot nooit op vakantie haha 2011 was de laatste keer (oeps). De prijs van deze locatie valt reuze mee maar ook dit jaar zit het er voor ons niet in.

 5. Wij hebben niks geboekt. Zijn onlangs wel een lang weekend weggeweest. Voor 4 jaar geleden zijn we naar Landal Greenparks geweest en dat is goed bevallen. Filmpje ziet er zeker mooi uit. Iets om te onthouden!

 6. Ik ben niet fan van Center Parcs achtige vakanties, maar moet eerlijk bekennen dat dit er wel heel erg gaaf uit ziet! En tsja... dicht bij parijs, wat wil een bak-liefhebber nog meer? De tuinen lijken me daar fantastisch. Wie weet...

 7. Klinkt goed! Nu moet ik zeggen dat ik niet zo'n centerparcs fan ben, maar het idee dat in de de buurt van Parijs is vind ik dan wel weer aantrekkelijk klinken. Dat je zowel de rust en de drukte kunt opzoeken

 8. mmm de laatste keer dat ik Center Parks deed was het zo'n afknapper. Slechte bedden, eigenlijk weinig gratis activiteiten voor kinderen terwijl roompot en landelpark wel gratis activiteiten heeft voor de kinderen. Ook al zijn ze nieuw, je betaalt er wel een prijs voor.

 9. Lekker hoor! Ik ga de komende tijd sowieso niet op vakantie en ben al zeker tien jaar niet meer geweest. Dus ik leef toe naar het moment dat ik bijvoorbeeld naar Fiji kan. :)

 10. Het ziet er wel erg mooi uit! Voor Parijs bezoeken lijkt me dit niet vervelend om te zitten. Dan liefst wel iets langer gezien de reistijd naar de stad en de andere dingen die er te doen zijn.

 11. Zo prachtig. En precies nog rustig ook. PArijs is ook niet ver, ideaal toch? Even relaxen, dingen bezichtigen dat lijkt mij wel een ideale vakantie. De prijs valt ook nog mee.

 12. Als kind gingen we altijd naar Centerparks, ik heb er zo'n goede herinneringen aan! Dit jaar blijf ik weer gewoon thuis, ook prima te doen, zeker met dit weer ;).

  • Wat leuk dat je er zulke goede herinneringen aan hebt Mylou. Wij gingen vroeger als kind ook met mijn ouders. Toen heette het nog Sporthuis Centrum : )

  • Ik snap helemaal wat je bedoelt Foodie Marjan! Dat had ik dus ook. Maar als ik de film zo bekijk en de site bezoek klopte mijn beeld totaal niet, en is het veel leuker en mooier dan ik dacht.

  • Dit schijnt te komen door een adblocker Jannike. Deze post was in de categorie Advertorial geplaatst. en wordt daardoor blijkbaar geblokkeerd. Nu zou hij het wel moeten doen, want hij zit nu in een andere categorie.

 13. Wat ziet het er gaaf uit! Heel toevallig ben ik nog opzoek naar een leuk vakantie adres voor september. Ik moet snel zijn om gebruik te kunnen maken van de actie. Maar zal het zeker in overweging nemen. Dankje voor het delen!

 14. Om heel eerlijk te zijn, de parken van Centerparcs zijn niet echt ons ding. We hebben het al een aantal keer gedaan als midweek en het is telkens geen groot succes geweest. Het is ook een beetje duur voor wat het maar is. De Villages Nature Paris ziet er wel modern en tof uit! Misschien toch het proberen waard...

 15. Hoewel 't filmpje er werkelijk prachtig uit ziet kies past deze vakantie (op dit moment nog) niet bij me. Wellicht als we kids hebben dat dit wel iets is waar we voor zouden kiezen. Voorlopig houden wij het nog bij iets avontuurlijkere vakanties :-)

 16. Wauw, dit ziet er echt geweldig uit zeg! Mijn man heeft een eigen winkel dus het is niet zo gemakkelijk om (ver) op vakantie te gaan. Dit jaar gaan we naar zuid-limburg :)

 17. Nog niks geboekt, maar waarschijnlijk gaan we naar Italië. Zo'n Centerpark vind ik alleen leuk voor een weekendje weg, als echte vakantie vakantie lijkt het me niet zo leuk. Wel chill dat dit park zo dicht bij Parijs ligt!

 18. Inderdaad, ik zag het filmpje ook al passeren en was ook wel onder de indruk!
  Sinds peuterlief in ons leven is gekomen hebben we toch al enkele keren genoten van een korte vakantie in zo'n centerparcs, meestal met succes!

  Vorige zomer gingen we kamperen op een Huttopia camping (Rambouillet), van daaruit geraak je heel gemakkelijk met de trein naar Parijs, wat we ook gedaan hebben. Ook zeker een aanrader, en voor de geïnteresseerden, ik schreef vorig jaar over diezelfde week kamperen op mijn blog!

  • Nee Sjoukje, dat heb ik nog nooit gedaan. Wel hebben mijn kinderen en man wel eens iets geboekt via wimdu, dat is ook staying with the locals.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder