Reacties

AH koopzegels digitaal: sparen met 6% rente — 26 reacties

 1. Ja, vroeger met de plakzegels. Toen een tijdje niet en nu weer met de app. Maar zo'n vol digiboekje moet je wel meteen inwisselen voor die rente. En dat vergeet ik wel eens. Luxe probleem 🤗

 2. Ja, die spaar ik digitaal. Ik vind het heel makkelijk. Geen geplak meer. Wij doen vrijwel alle boodschappen bij AH. Lidl is lang nniet met alles goedkoper en bovendien hebben we die nu tijdelijk niet. En Jumbo vind ik erg duur. AH heeft ook vaak mooie aanbiedingen, zoals nu de koffie 1+1. Wij komen daar het goedkoopst uit met de boodschappen. Eerder deed ik een combinatie AH met Lidl. Maar nu met corona heb ik helemaal geen zin in meerdere winkels.

  • Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je normaal koopt, van welk merk. Bij Jumbo zijn de A-merken iets lager geprijsd dan bij AH. De A-merken die wij gebruiken, kopen we bij AH in de aanbieding, meestal voor een 1+1 gratis aanbieding. Jumbo heeft meestal aanbiedingen met een paar cent korting, daar kom ik niet voor. Verder zijn wij niet vies van huismerken. Ik rijd, zeker nu, niet van winkel naar winkel, dan ben ik de eventuele besparing kwijt aan benzine. Heb alledrie de winkels een tijdje geprobeerd, en voor ons is AH dan het goedkoopst. Bovendien vind ik de service bij AH erg goed, en vind ik die van Jumbo hier slecht, erg onvriendelijk, helemaal naar het personeel, helaas :-(

 3. Tja, digitaal sparen impliceert een bonuskaart-op-naam en dat wil ik niet, de mijne (in elke tas zit een andere) zijn anoniem en dat houd ik zo.

 4. Wij laten iedere week de boodschappen thuis bezorgen. Voor een gezin van zes scheelt dat zoveel gesleep. Dan let ik wel erg op de bonus en de huismerkproducten.
  Verder loop ik nog een keer naar de buurtCoop voor brood en de aanbiedingen daar.
  Ik spaar digitaal koopzegels bij de AH. Alleen inwisselen is lastig, want dan moet ik naar een AH toe. Ik heb dus nog een hoop geld tegoed aan volle boekjes.

 5. Ik kom bijna nooit bij de Albert Heijn. Alle vestigingen liggen uit de richting vanuit mijn huis. Bij de Plus spaar ik wel koopzegels en daar is de rente maar liefst 50%. Gaat daar wel minder hard met sparen.

 6. Leuk bedacht van AH 6% rente maar het klopt niet. Je krijgt € 3 als je voor minstens € 490 boodschappen hebt gedaan en voor € 49 hebt geïnvesteerd in zegeltjes. Die € 49 krijg je terug als onderdeel van de € 52 die je krijgt bij inlevering. Het rendement is dus maximaal € 3 / € 490 = 0,61%, dus maar een tiende van wat AH ons voorspiegelt.

 7. ik kom eigenlijk nooit bij de AH. Helemaal straks niet meer als de Dirk en de Lidl naast elkaar twee nieuwe winkels gaan neerzetten, die samen 3000 vierkante meter gaan zijn.

  Love As always
  Di mario

 8. Ik spaar de zegels.
  Maar de plakzegels worden nog uitgegeven tot het einde van het haar, dus even boekje vol maken en dan over op digitaal.
  Ik doe mijn boodschappen niet standaard bij AH, aanbiedingen en als ik eens iets vergeten ben.
  Gemiddeld 1 boekje per jaar vol.

 9. De zegels van AH zijn koopzegels. Een zegel kost €0,10. Als je voor €49 zegels hebt gekocht, krijg je €52 uitbetaald. Je hebt dan dus voor €490 euro boodschappen gedaan en krijgt €3.
  Ik spaar zegels bij de Poiesz. Deze zijn gratis. Bij iedere €2,50 aan boodschappen ontvang je 1 zegel. Bij 100 zegels is de kaart vol en krijg je €2,50. Je hebt dan voor €250 boodschappen gedaan.

 10. Ik overweeg het wel, maar dan zal ik wel een nieuwe bonuskaart moeten halen en koppelen aan mijn app, anders sparen mijn ex en mijn dochter voor mij (we hebben alles gekoppeld). En dan heb ik ook (tot ik eerst heel veel gekocht heb) geen persoonlijke aanbiedingen meer, en die zijn soms ook wel voordelig, misschien bespaar ik daarmee meer dan die 3 euro? Ik ga het uitzoeken.

 11. Ja, die spaar ik! Dat is tenminste nog eens rente vangen. En heel gemakkelijk met de app. Mijn man en ik hebben onze eigen bonuskaart (-:

 12. Ik vraag mij af hoe het komt dat men nog altijd denkt dat de Aldi en de Lidl de goedkoopste supermarkten zijn, dat is allang niet meer! Dirk is de goedkoopste, en dan volgt AH juist, maar ja, als je merken koopt, dan ligt het anders. Of veel frisdrank drinkt... maar goed...

  Nee, ik ben dus fan van AH omdat ik daar ALTIJD goedkoper uit ben dan bij de Aldi of de Lidl, maar ik spaar geen digitale zegels, gewoon ook al niet, dat was iets van de jaren '80, mijn ouders deden dat, spaarden op tot het volgende jaar, en zo hadden we extra zakcentje voor de vakanties. Behoorlijke zakcentjes, want die 3 euro, is altijd al de rente geweest, niets nieuws aan... maar oke... voorheen dus 3 gulden.

  X

 13. Ik kom de laatste tijd regelmatig bij de Albert Heijn (daar is het rustiger dan bij de Jumbo) maar ik spaar geen zegels. Voorheen zou ik zeggen 'Wat een gedoe' maar aangezien je niet meer hoeft te plakken is het misschien wel een goed idee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>