Reacties

7 manieren om een buikje of foodbaby te verbergen — 17 reacties

  • Super dat je shapewear goed kunt hebben. Want stroomlijnt je figuur zeker wel. Het ligt denk ik ook erg aan het materiaal dat je draagt.

   Als ik wikkeltops tegenkom zal ik je tippen!

 1. Ik herken dat van de Foodbaby (en ook dat je zoveel van je kinderen kunt leren). Bij mij is de oorzaak dat ik dingen heb gegeten waar ik niet zo goed tegen kan. Dus gemakkelijk om op te lossen.
  Ik heb nog even op de link gedrukt van die jurkjes. Mooi! Ik winkel niet zo vaak, ik kan me niet herinneren dat ik ze hier zie. Ik koop sneller een rokje dat ik draag met een shirt. Dat vind ik prettiger dragen.

 2. Nou, mijn buikje kun je rustig een buik noemen. Geen kinderen gekregen en toch een enorme zwemband rond mijn taille. Verder niet dik en met lijnen ga ik er vreselijk slecht uitzien en de buik blijft. En die strakke hemdjes helpen een beetje maar niet veel en het zit verschrikkelijk. Dus we doen het maar met die buik. Zal wel moeten.

 3. Heeft iedereen niet gewoon na het eten een foodbaby? Ik zie geen reden om hier een punt van te maken of het te gaan verstoppen haha! En trainen helpt om een permanent buikje weg te werken.

 4. Ik heb dan een tweeling-foodbaby :)

  Niet te verbergen, maar inderdaad jouw tips zijn handig. Zo las ik trouwens gisteren van een meneer die alles van mannenkleding weet dat je je altijd a la Bossche Bol moet kleden. Donkere kleuren van buiten en lichter naar binnen toe.

 5. De linker 'voor' foto vind ik niet meer een buikJE. Ik zou daar gewoon iets aan doen id vorm van training ipv verbergen. Ik vind het te makkelijk om na het krijgen van kinderen een buik te accepteren als gevolg. Mijn zoon is nu acht maanden en (op het kz-litteken na) zie je daar niets meer van. Kwestie van discipline en hard werken.

  Zonde om een nieuwe garderobe te moeten aanschaffen omdat ik dat niet kan opbrengen.

  Maar, gelukkig mag iedereen het zelf weten.

 6. Ik ben niet zo van het perfecte...waarschijnlijk dat ik daarom de huidige selfies-schijnwereld maar niks vind. Ik zag gisteren een foto van donuts op een schaal op tafel en een half blote dame die haar been!!! op die tafel naast die schaal legde. Selfie-onzin. Ik heb nog nooit een vrouw/moeder zo haar donuts zien presenteren.
  Een beetje buikje, dat vind ik heel gewoon. Kan je je naar over voelen omdat je dat nergens op selfies terugziet, of weg trainen, of verdoezelen, of accepteren.

 7. Lijkt me inderdaad lastig als je een slank lichaam hebt en dat je dan soms last hebt van een bolle buik. Ik heb daar geen last van, ik ben overal mollig en koop mijn kleding in een grote-maten-winkel. Daar kan ik heel goed kleren vinden die niet strak om je lichaam zitten en "probleemgebieden" verhullen ????. En daar houd ik van. Ik heb sowieso nooit van strakke of weinig verhullende kleren gehouden, niet om te dragen en ook bij andere mensen vind ik het lang niet altijd mooi. Ik ben opgegroeid in de jaren 80, de mode was toen lekker oversized...

 8. ???? een food baby dus ???? mijn probleem heeft eindelijk een naam gekregen. Ik vind het ook zo jammer van die king louie jurkjes hoor en shapeware bah dat spant te hard terwijl ik normaal geen probleem heb met aansluitend. Mijn tips: blousetshirts (iets wijder dan tshirt en niet te wij) en rechte sportieve jurkjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder