Reacties

4 Kringloopvondsten — 22 reacties

  1. Als je niet aan de andere kant vh land woonde zou ik denken dat het mijn tupper bakje was heb het net weggedaan vond hem onhandig en stond al jaren ongebruikt in de kast.
    Als de kaassschaaf niet erg scherp meer is kan je hem met nagelvijl weer wat slijpen

  2. Ik heb ook zulke tupperware potjes en vind de deksels zo vervelend om af te drogen met al die inkepingskes. Ik gebruik die potjes zelden net omdat ik het teveel werk vind om de deksels af te drogen.....

  3. Ik heb die Tupperware bakjes ook, ik vind ze ideaal voor een 1-persoons left-over. Ze zijn van mijn moeder geweest, ik heb er al eens eens een kleinere variant bij gekocht in de kringloop. Die gebruik ik minder, is een minder handige maat.
    Leuke aankopen verder ook, ik ben ook gek op tweedehands en scoor de laatste tijd echt heel goed bij de kringloop. Veel goede kwaliteits spullen voor kleine prijsjes, daar word ik blij van!

  4. Ik zou weleens meer bij de kringloopwinkel willen komen. Maar aan de andere kant ben ik juist aan het opruimen. Blijft lastig. Je hebt wel hele leuke vondsten gedaan! En voor 'geen' geld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder