Reacties

4 briljante en originele opruim ideeën — 8 reacties

 1. Die ladder vind ik mooi, het kleurtje ook :-)
  Handdoeken strak oprollen doe ik al jaren als we op vakantie gaan. Dan kun je er zoveel kwijt in een tas. Net als shirts. Die nemen opgerold ook veel minder ruimte in.

 2. Het wasrek is ook bekend onder de naam victoriaans wasrek.

  Voor mijn grote collectie oorbellen met clips heb ik dikke brede linten aan een stokje bevestigd en aan beide kanten zitten nu clips. Ook nog kleur bij kleur zodat ik makkelijk iets bijpassends vind.

 3. Hm weet je het probleem met mij is, ook al vind ik het geniaal, zelf heb ik dan bv maar 3 of 4 kleine sjaaltjes, wordt dan net weer niks, idem met lintjes......
  Maar die hangende ladder vind ik leuk staan en idd ook nog eens handig.
  Mijn eigen handigste tip is tegenwoordig-> weggooien/doen :-) dat ruimt pas echt op!

  • ben het helemaal met je eens , wegdoen en of gooien werkt bij mij ook het beste als ik wil opruimen, zo gingen er dit jaar al 2 kasten de deur uit net als een tv ,ettelijke boeken , oude kleding en andere spulletjes ,het meeste ging naar de kringloop en de kleding in de kleding container en de boeken naar kennissen, zo word het in ieder geval allemaal nog een keer gebruikt, verder gingen er een flink aantal spullen naar mijn dochter die sinds maart op zichzelf woont en ook nog flink wat spullen nodig had en ook nog veel van haar eigen spullen meenam, het rare is dat je zou denken dat ik nu een flink opgeruimd huis heb, maar nee zover is het nog niet helaas.

 4. Erg mooi. De handdoeken ruim ik in de saunaruimte altijd al zo op. Weliswaar in een kastje maar wel zo. Ik vind dat een leuk idee en ga me eens beraden hierover.

 5. Goeie avond, prachtige opruimideetjes.....de link naar be different, act normal werkt niet
  ik kom altijd bij little lucky lu terecht.
  Ik wou graag eens kijken naar de foto in het groot ....lijkt me leuk om na te maken....
  Heb veel sjaals en ze zijn moeilijk op te bergen....
  Dank je voor het delen!
  liefs en fijne avond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder