Reacties

Onverwachts — 32 reacties

 1. Wat een vervelende manier om thuis te komen. Wens haar heel veel sterkte met het verwerken van dit nare nieuws!
  En wat het omgaan van onverwachte dingen betreft: bij mij loopt altijd alles anders dan ik verwacht had, dus ik blijf daar meestal vrij kalm onder. Als ik merk dat ik er niet tegenkan dat er onverwachte dingen gebeuren is het meestal tijd om gas terug te nemen.

 2. Kleine kinderen, kleine zorgen. Grote kinderen.... vul maar in. Alles bij elkaar geteld hebben mijn inmiddels volwassen kinderen in hun jonge jaren veel meer nare dingen ervaren dan ik en mijn leeftijdgenoten in onze tijd. Daarbij tel ik zelfmoord, dodelijke ongelukken in de bergen, zware depressie, misbruik van drugs met fatale afloop en ik kan er nog enkele dingen aan toevoegen. Ik hoop dat je dochter dit plotselinge verlies kan verwerken en in Nederland haar draai weer kan vinden.

  • Jeetje, dat zijn ook inderdaad niet de minste dingen.

   Ik moest nog aan je denken Anna, n.a.v. je comment waarin je schreef over je boemerang kinderen, en dat die regelmatig terugkomen.

 3. Oh, wat vreselijk voor iedereen. Zo'n heftige gebeurtenis grijpt er voor iedereen nogal in. Wat een vreselijk verdriet.
  Ja, gemaakte plannen moeten regelmatig bijgesteld worden. Soms op kleine schaal als je een uitstapje hebt bedacht met de kinderen en soms op grotere schaal.

 4. Oh wat sneu zeg, vreselijk om dat mee te moeten maken.Sterkte voor je dochter.
  Hier loopt ook altijd anders hoor, zeker met pubers, je moet zo flexibel zijn;)

 5. Wat fijn voor jullie, dat jullie je dochter weer thuis hebben. Maar wat verdrietig voor die andere familie, die hun dochter kwijt zijn.... Veel sterkte....

 6. Wat een dubbel gevoel bij dit thuiskomen!
  Vreugde en verdriet, dood en leven, het ligt naast elkaar!
  Wat erg als je op deze wijze je vriendin moet verliezen, sterkte!

 7. Afschuwelijk. Let maar goed op je dochter en dat ze het verlies een plekje kan geven. Heel veel sterkte. En natuurlijk fijn dat ze thuis is maar niet zo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>