Reacties

3 gratis boeken bij de bibliotheek — 10 reacties

    • Het boek leest als drie delen. Het eerste stuk leest als een trein, dan komt het lange wachten tot er wat gebeurt. Die periode omschrijft zij zelf ook als lang. Het eindstrijd is spannend. Het allerlaatste stuk geeft weer wat de familieleden denken.
      Ook dat Astrid door de voortdurende en reële angst dat ze wordt vermoord een soort van huisarrest heeft. Haar huis en haar auto is kogelwerend gemaakt. Ze moet verhuizen uit Amsterdam naar een rustiger en beter te overziene woning. Maar ze is zonder werk omdat ze constant de kogel ziet en iedereen in de gaten houdt, op grond van ervaring. Zo kan ze niet werken in Amsterdam en eigenlijk heeft ze geen geld om te verhuizen.

      Het boek is al vertaald in het Engels en ik had de vierde druk. Een boek levert haar 1 tot 1,50 op en dan komt de belastingdienst langs. Ze kan het goed gebruiken.

    • Ah ja, ik ben ook aan het consuminderen en ontspullen dus dat snap ik helemaal! Ik had er wel een meegenomen en dan gewoon weer doorgegeven / naar de kringloop gebracht denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder