Tuinzitje onder de appelboom

bistro set

Dit bistrosetje kocht mijn moeder vorig jaar aan het eind van de zomer in de uitverkoop.

De hele winter stond het op zolder. In afwachting van beter weer.

Maar nu is het dan toch echt zo ver! Ik heb het setje onder de appelboom gezet.

Hoeveel 'zitjes' heb jij in de tuin?

Similar Posts

16 Comments

  1. heel veel, maar we hebben dan ook heel veel tuin. Hoogzomer is onder de walnootboom de favoriete plek omdat we daar vlakbij ook kunnen koken op open vuur en vooral loge.s vinden dat heel leuk. Overigens het hele jaar door hebben wij op de varanda al 4 of 5 zitjes staan.em dam reken ik de zomerkeuken niet eens mee.

  2. Wat een leuke set. Wij hebben een grote tafel op het terras, een hangmat en ook een bistro setje. Maar lig ook graag op eem kleed op het gras met de kinderen. Heerlijk om nu weer buiten te zijn.

  3. Geen een. Ten eerste hebben we een bescheidem tuintje, waar net een tafel met 4 stoelen kan sraan, maar belangrijker is dat de tuin nog niet op orde is. Ik zet gewoon een stoel buiten als het lekker weer is.

  4. tgisteren een reactie geplats maar die is waarschijnlijk in het grote www verdwenen , jammer

  5. Mooi setje. Maar vooral...wat een heerlijke tuin!!! Wij hebben achter het huis een veranda. Daar staat ons tuinset. Verderop achter het huis staat ons oude, kleine tuinsetje omdat we daar in het vroege voorjaar lekker in de zon en uit de wind kunnen zitten. mijn man zit het liefst voor het huis, daar hebben we gras en veel schaduw van de bomen. Ik vind het niet fijn, zo te kijk te zitten, ook al wonen we zo'n 40 meter van de straat.En we hebben er ook niks staan, dan moeten we de stoelen van achter het huis meeslepen naar voren. Als mis ik het gras achter het huis juist wel heel erg. Maar daar is de ruimte niet geschikt voor.

    1. Ik heb hier een grote tuin inderdaad. Dat heb je al gauw op het platteland : )

      Ik snap dat je niet graag te kijk zit. Ik ga ook altijd 'achter' het huis zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.