Reacties

2020 vs 2021 in Moleskine — 13 reacties

 1. Mijn nieuwe agenda ligt ook klaar, ook ik heb liever ouderwets een papieren agenda boekje, altijd handiger dan in je telefoon, je weet nooit of internet ermee op houdt, of je je telefoon laat donderen en het dan niet meer doet. Moet je dan ook maar kunnen betalen weer om een nieuwe of andere aan te schaffen etc.

  Kortom, hier hangt een familyplanner aan de muur, plus een agenda in mijn tas voor onderweg de afspraken die thuis dan weer op de grote familyplannen worden geschreven :D

  En, binnenkort ga ik weer op zoek naar een nieuw adresboekje, wat ik nu heb valt weer bijna uit elkaar, hahaha

  X

 2. Zó herkenbaar dit. En juist in die voorzichtige fase maak je de meeste 'fouten' in zo'n boekje. Ik vind het ook fascinerend. Laten we hopen dat die van dit jaar vol komt te staan met dingen waar je blij van wordt.

 3. Ja, dat heb ik ook altijd met mijn nieuwe agenda. Ik heb er zelfs heel mooi in zitten kleuren! Geen idee wat me bezielde. En hoe 2021 wordt? Daar maak ik me niet druk om. Ik zie het vanzelf wel.

 4. Het begin is het moeilijks (meestal begin ik met een gedicht) maar daarna schrijft alles vanzelf.
  Ik blijf doen waar ik blij van word: fietsen, schrijven, met de hond door de polder zwerven en verder kijk ik wel waar het schip vaart (-:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder