Reacties

Mason jar kopen: Drinkglas met rietje of cocktailpot? — 28 reacties

  1. Ik zie ze ook regelmatig voorbij komen op afvalsites ed, waar ze ook gebruik worden voor smoothies.
    Nu weet ik ook eindelijk waarom denk ik:
    Het is een erg leuk glas, maar zon dikke smoothie gaat natuurlijk nooit gemakkelijk door een rietje.
    Je moet er dus echt wel moeite voor doen om iets binnen te krijgen.....

  2. Mmmm vreemd, mijn commentaar werd geplaatst en toen zag ik 'm niet meer...

    Ik vind deze glazen erg leuk, had er al bij iemand over gelezen. Ik zou deze bekers bijvoorbeeld voor smoothies en shakes gebruiken.

  3. Ik heb ze ook voorbij zien komen maar zag er de handigheid niet in met een schroefdeksel en van glas zijnde. Ik vind ze er wel erg leuk uitzien, het handvat oogt handig, maar mijn kindertjes kunnen er niet mee uit de voeten denk ik. (wat veel woordgrapjes weer)

    Heel leuk om te lezen dat je dus eigenlijk dezelfde vragen als ik hebt gehad.
    Ik ga trouwens morgen even een paardenhoofd kopen!

  4. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor smoothies geloof ik. Ik zag ze laatst ook staan. Heb me maar ingehouden om ze te kopen. Anders denkt de dreumes vast wel weer dat die ook wel kunnen vliegen ;)

  5. Ik werk in de ouderenzorg, en iemand die ik verzorg gebruikt deze bekers. Deze persoon vond ze prettig om vast te houden vanwege het grote oor en het deksel voorkwam knoeien.

  6. Ja, ik ken ze. En ik heb nog nooit de behoefte gehad om ze te kopen. :-)
    Maar ik ben een geval apart, geloof ik. Meestal loop ik een winkel binnen om iets te kopen wat ik nodig heb en dan niet op voorraad blijkt te zijn. Ik kan daarna zonder problemen de Action/Hema/Xenos en zelfs Ikea uitlopen zonder iets te kopen. Dat is overigens ook niet fijn, hoor. Ik sta altijd in dubio. Blijf ik met niks in de rij staan of wurm ik me langs de rij naar buiten? Dilemma...

    • Met niks in de rij staan is wel heel vervelend. Ik probeer dan altijd of ik er ergens langs kan komen, of via een ongebruikte kassa het pand verlaten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder