Reacties

2 Hema ontbijt tips! — 14 reacties

  1. Je tips zijn goed bedoelt maar het zou niet in mijn hoofd opkomen om nu naar de Hema, Ikea of andere zaken te gaan voor een ontbijtje. Ik moet er niet aan denken om nu onverpakt eten te kopen te meer 1) omdat er mensen met corona zijn die toch blijven werken, 2) ik met het openbaar vervoer moet reizen en 3) ik zo min mogelijk in contact wil komen met andere mensen.
    En een ontbijtje halen bij de Hema is een niet noodzakelijke reis!!!

  2. De Hema in Nijkerk is één van de ongezelligste plekken waar je kunt ontbijten, dus dat deed ik toch al niet. Sterker nog: ik ontbijt nooit ergens, want dat doe ik liever thuis. Tip nummer 3: kook een ei, bak een croissantje, pers een sinaasappeltje en geniet van een ontbijtje thuis!

    Kan trouwens niet wachten tot we straks weer eens ergens mogen lunchen, want dat vind ik dus wel heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder