2 Hema ontbijt tips!

Hema ontbijtNaar aanleiding van mijn post over het Hema ontbijt gedurende de coronacrisis gaven jullie twee belangrijke  en handige tips die ik daarom graag hier even uitlicht.

Twee Hema ontbijt tips

  • Allereerst een tip van Nienke dat je bij sommige Hema filialen toch wel degelijk een Hema ontbijt-to-go kunt afhalen.
  • En de tweede tip is van Caroline, dat je bij diverse Hema vestigingen lekkere broodjes online kunt bestellen en afhalen.

Dit vergoelijkt natuurlijk niet het gemis aan ‘gewoon even ergens lekker koffie drinken,’ of ‘gewoon’ even ergens binnen kunnen lopen…

Maar ik wilde het toch even met jullie delen!

Met dank aan Nienke en Caroline.

Nu kun je weer gewoon overal een goedkoop ontbijtje kopen.

Lees ook mijn post over Hema 4 uurtje en het Hema 12 uurtje

Similar Posts

14 Comments

  1. Je tips zijn goed bedoelt maar het zou niet in mijn hoofd opkomen om nu naar de Hema, Ikea of andere zaken te gaan voor een ontbijtje. Ik moet er niet aan denken om nu onverpakt eten te kopen te meer 1) omdat er mensen met corona zijn die toch blijven werken, 2) ik met het openbaar vervoer moet reizen en 3) ik zo min mogelijk in contact wil komen met andere mensen.
    En een ontbijtje halen bij de Hema is een niet noodzakelijke reis!!!

  2. De Hema in Nijkerk is één van de ongezelligste plekken waar je kunt ontbijten, dus dat deed ik toch al niet. Sterker nog: ik ontbijt nooit ergens, want dat doe ik liever thuis. Tip nummer 3: kook een ei, bak een croissantje, pers een sinaasappeltje en geniet van een ontbijtje thuis!

    Kan trouwens niet wachten tot we straks weer eens ergens mogen lunchen, want dat vind ik dus wel heel erg leuk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.