Reacties

10 redenen om je kerstkaarten te bestellen bij Kaartenhuis — 63 reacties

  1. Leuke kaarten! Ik heb geen idee wat ik dit jaar ga doen en óf ik iets ga doen. In ieder geval doe ik het meestal sowieso niet digitaal en ik laat ze vaak ook niet maken. Overigens wist ik idd helemaal niet dat Kaartenhuis nog bestond!

  2. Persoonlijk maak ik geen kerstkaarten meer omdat mensen die toch weggooien en dat vind ik het gewoon geld in de vuilbak gooien... Wij nemen gewoon een kerstfoto en zetten die op sociale media :p

  3. Leuk! Ik heb dit jaar ook mijn kerstkaarten online besteld en meteen laten versturen (ze moeten nog verstuurd worden). Maar ik vind het echt ideaal, geen omkijken meer naar! En toch is het leuk om kaartjes te ontvangen rond de feestdagen :)

  4. Wauw, Kaartenhuis! Ik ken dat echt nog als jong meisje, dat we daar onze kaartjes bestelden en dat was dan heel stoer. Haha! Leuk! Ik ontwerp ze tegenwoordig zelf en laat ze drukken bij m'n vader, zijn ze sowieso origineel!

  5. Handig dat je geen account hoeft te hebben. Zelf bestel ik altijd bij een andere aanbieder. Als wij dit jaar kerstkaarten sturen zal het een gecombineerde kaart worden; we gaan namelijk ook verhuizen binnenkort.

  6. Sinds ik niet meer thuis woon stuur ik eigenlijk ook geen kaarten meer. Gewoon omdat ik ook niet iedereen's adres heb! Volgend jaar trouwen we, daarvoor heb ik toch alle adressen terug nodig, misschien kan ik er erna weer mee beginnen ;).

  7. Ik weet nog wel dat ik vroeger e-cards stuurde via Kaartenhuis!
    Ik vind je kerstkaarten echt leuk geworden en fijn dat het zo simpel is om te doen. Ik haar het ook als er te veel gedoe bij komt kijken!

  8. Ik vind Kaartenhuis een waardeloze website. Nergens iets te vinden over verzendkosten: pas na het invullen van al je gegevens. Daarnaast kan ik niet meerdere kaarten samenstellen binnen dezelfde bestelling. Dan moet ik dus meerdere malen verzendkosten betalen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>