10 redenen om je kerstkaarten te bestellen bij Kaartenhuis

kerstkaarten kaartenhuis

Kaartenhuis werd website van het jaar 2004 en 2005!

Sindsdien hebben ze niet stilgezeten en hebben ze zich vernieuwd. Zo kon je er destijds alleen terecht voor ecards, maar nu kun je er ook échte kaartjes bestellen.

Wat Kaartenhuis vooral onderscheidt van de vele andere kaarten aanbieders zijn hun lage tarieven.

Kaartenhuis: prijsvriendelijk

Kaartenhuis noemt zichzelf een echte prijsvechter: ze werken met lage tarieven. En die tarieven worden lager naarmate je meer kaarten besteld.

 • 1-5 kaarten €0,79 per stuk.
 • 10 kaarten 0,45 cent per stuk
 • Vanaf 25 kaartjes nog maar €0,39 per stuk.
 • Vanaf 40 kaartjes (en meer) kosten de kaarten slechts €0,35.

Met andere woorden:

Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe goedkoper ze relatief zijn.

Nadat je de kaart online naar wens hebt gemaakt, worden ze als pakketje naar je toegestuurd. Vervolgens kun je ze zelf uitdelen óf ze op de post doen. Zo kun je dus eventueel bezuinigen op verzendkosten.

N.B. Je kunt bij Kaartenhuis ook meteen postzegels kopen!

Mijn ervaring met Kaartenhuis

Ik mocht van Kaartenhuis kerstkaarten maken en bestellen!

Als je mijn blog Huisvlijt al wat langer leest dan weet je misschien wel dat ik een hekel heb aan gebruiksaanwijzingen. Dat geldt ook voor producten die je online kunt maken. Ik wil eigenlijk dat het proces zo simpel is, dat ik geen uitleg nodig heb. Kortom, ik wil een ‘intuïtieve interface’.

Wijst het proces zich niet vanzelf? Dan krijg ik het warm, gaan mijn haren prikken op mijn hoofd, word ik ongeduldig en begin ik her en der wild te klikken.

Dus ik ben blij te kunnen melden dat Kaartenhuis makkelijk te gebruiken is! Ik kon zonder tekst en uitleg een kerstkaart maken. Sterker nog, ik heb maar liefst 3 varianten gemaakt. Hieronder het resultaat!

Mijn Kerstkaarten Kaartenhuis

Ik heb 3 verschillende kerstkaarten gemaakt en besteld bij Kaartenhuis. Twee met een foto van mezelf, en eentje zonder foto omdat ik het handig vind om ook een paar heel neutrale kerstkaarten te hebben.

Mijn 3 zelfgemaakte kerstkaarten kaartenhuis:

IMG 0690

IMG 0691

IMG 0692

En hieronder een voorbeeld van de achterkant van een kaart van Kaartenhuis:

IMG 0693

10 redenen om je kerstkaarten te bestellen bij Kaartenhuis!

 1. Het proces is makkelijk. ‘Een kind kan een kaart maken.’ En jij, en ik dus ook.
 2. Je hoeft niet eens een account aan te maken om kaarten te maken.
 3. Er zijn kaarten met zowel Engelse àls Nederlandse kerstwensen. Dat vind ik een plus, want niet iedereen houdt van het Engelse ‘Christmas’.
 4. Je kunt op veel verschillende manieren betalen. Onder andere met Paypal, creditcard en natuurlijk iDeal.
 5. De kaarten worden de volgende dag al bezorgd, als je voor 18 uur besteld.
 6. Je hebt veel keuzemogelijkheden uit het formaat kaart.
 7. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen.
 8. Je kunt ook meteen postzegels mee bestellen. Dat vind ik persoonlijk enorm handig!
 9. Je kunt heel persoonlijke kerstkaarten maken met behulp van Kaartenhuis, en ze vervolgens toch zelf beschrijven.
 10. Je kunt de achterkant van de kaart ook gebruiken voor eigen tekst.

Kaartenhuis: samenvattend

Kaartenhuis is een prijsvriendelijke aanbieder van kaarten. Je kunt er terecht voor kaarten op echt elk gebied dat je kunt bedenken. Van huwelijk tot tuinfeest, van geboortekaartje tot condoleance etc.

Welk type kaartje je ook zoekt, je vindt het bij Kaartenhuis.

Bestel nu jouw kerstkaarten bij Kaartenhuis

Ben je nog op zoek naar leuke, originele, mooie kerstkaarten? Of wil je er zelf eentje maken? Bestel dan nu jouw kerstkaarten bij Kaartenhuis.

Heb jij jouw kerstkaarten al klaar liggen?

Similar Posts

63 Comments

 1. Leuke kaarten! Ik heb geen idee wat ik dit jaar ga doen en óf ik iets ga doen. In ieder geval doe ik het meestal sowieso niet digitaal en ik laat ze vaak ook niet maken. Overigens wist ik idd helemaal niet dat Kaartenhuis nog bestond!

 2. Vroeger toen de kinderen klein waren maakte ik ook altijd een foto kerstkaart. Nu eigenlijk niet meer. Vind het te duur. Maar deze kaartjes zijn eigenlijk heel voordelig.

 3. Persoonlijk maak ik geen kerstkaarten meer omdat mensen die toch weggooien en dat vind ik het gewoon geld in de vuilbak gooien… Wij nemen gewoon een kerstfoto en zetten die op sociale media :p

 4. Leuk! Ik heb dit jaar ook mijn kerstkaarten online besteld en meteen laten versturen (ze moeten nog verstuurd worden). Maar ik vind het echt ideaal, geen omkijken meer naar! En toch is het leuk om kaartjes te ontvangen rond de feestdagen :)

 5. Wauw, Kaartenhuis! Ik ken dat echt nog als jong meisje, dat we daar onze kaartjes bestelden en dat was dan heel stoer. Haha! Leuk! Ik ontwerp ze tegenwoordig zelf en laat ze drukken bij m’n vader, zijn ze sowieso origineel!

 6. Handig dat je geen account hoeft te hebben. Zelf bestel ik altijd bij een andere aanbieder. Als wij dit jaar kerstkaarten sturen zal het een gecombineerde kaart worden; we gaan namelijk ook verhuizen binnenkort.

 7. Superleuk kerstkaarten en handig dat tegenwoordig online kaarten kan sturen, alleen wat ik minder leuk is dat geen postzegels er op de evenlope

 8. Sinds ik niet meer thuis woon stuur ik eigenlijk ook geen kaarten meer. Gewoon omdat ik ook niet iedereen’s adres heb! Volgend jaar trouwen we, daarvoor heb ik toch alle adressen terug nodig, misschien kan ik er erna weer mee beginnen ;).

 9. Ik weet nog wel dat ik vroeger e-cards stuurde via Kaartenhuis!
  Ik vind je kerstkaarten echt leuk geworden en fijn dat het zo simpel is om te doen. Ik haar het ook als er te veel gedoe bij komt kijken!

 10. Ik vind Kaartenhuis een waardeloze website. Nergens iets te vinden over verzendkosten: pas na het invullen van al je gegevens. Daarnaast kan ik niet meerdere kaarten samenstellen binnen dezelfde bestelling. Dan moet ik dus meerdere malen verzendkosten betalen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.