10 euro korting per maand: KPN Familie Voordeel

Advertorial

Schermafbeelding 2013-09-13 om 16.27.59Nu alle kinderen weer naar school gaan, zet ik bij iedereen een tientje op hun mobieltje. Want ik wil wel dat ze kunnen bellen als er iets is. En toen ik er naar vroeg bleken ze allemaal zonder beltegoed te zitten : (

Dat is het nadeel van prepaid. Bij een abonnement betaal je gewoon een vast bedrag per maand, en zit je nooit zonder belminuten. Ook niet als je met een lekke band, in een donker bos staat, terwijl donkere wolken zich boven je samen pakken…

Zie ook Prepaid of abonnement!

KPN FamilieVoordeel: 10 euro korting per maand op elk extra mobiel abonnement

Bij KPN krijg je bij elk extra mobiel abonnement op je adres elke maand zelfs 10 euro* korting. Op jaarbasis scheelt dat 120 euro. Dit heet KPN FamilieVoordeel. Per adres kun je maximaal 5 extra abonnementen hebben. Ik heb vijf kinderen, dus dat zou dan 5 x 120 = 600 euro per jaar besparing zijn! Dat is makkelijk verdiend zeg.

FamilieVoordeel: kom je in aanmerking?

Hier onder zet ik de voorwaarden om FamilieVoordeel te krijgen op een rijtje:

  • Alle abonnementen moeten op 1 adres zijn afgesloten
  • Het KPN Mobiel abonnement is afgesloten na 30 juli 2012
  • Het geldt ook voor Tablet abonnementen, met een looptijd van 1 of 2 jaar, die vanaf 30 oktober 2012 zijn afgesloten

De beheerder zet het FamilieVoordeel aan:

  1. Er kan 1 beheerder per familie zijn en 5 familieleden
  2. Om beheerder te worden log je in op MijnKPN.com
  3. Ga naar FamilieVoordeel en voer de mobiele nummers van familieleden in
  4. Diegene die de familie beheert ontvangt overigens geen extra korting

Bevestigen (familieleden):

  1. De aangemelde familieleden ontvangen een sms met de uitnodiging het nummer te bevestigen door een sms te sturen met FAMILIE AAN naar 1266.
  2. De familieleden ontvangen binnen 24 uur een sms dat de aanmelding is verwerkt. De beheerder ontvangt een e-mail met overzicht van gewijzigde/toegevoegde leden van FamilieVoordeel.

Vanaf nu krijgen de aangemelde familieleden elke maand €10 voordeel op hun KPN Mobiel abonnement. Als beheerder kun je de status van de aangemelde telefoonnummers volgen in MijnKPN .

Het aanmeldproces van een KPN Mobiel Tablet abonnement werkt op dezelfde manier. Een iPad kan geen sms’jes versturen; gebruik in dit geval de SIM-kaart even in een mobiele telefoon om het sms’je met FAMILIE AAN te versturen naar 1266.

Leestips

* Bij KPN Mobiel Budget abonnementen is de korting €5 per maand.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh