Zo klinkt dan geluk en tevredenheid

Van onze huisdieren kan ik veel leren.

Namelijk hoe je moet relaxen en gewoon even alles moet loslaten. Zo kunnen ze uitgebreid gaan liggen zonnen in een zonnestraal.

Hoewel ik normaliter geen fan ben van filmpjes wilde ik nu toch even het geluid van tevredenheid en geluk delen.

Geen zorgen, het duurt maar 21 secondes!

Lees ook Lessen in geluk.

Similar Posts

6 Comments

  1. Ja ,ha en
    Altijd iemand nodig in de buurt die van me houden kan
    Dat is toch simpelweg gelukkig zijn o ho ho

  2. De buren zijn op vakantie. Twee weken maar liefst. Mijn vriendin, de kat van de buren zie ik normaal iedere dag. Deze week had ik haar al een dag niet gezien. Deze vriendin is een straat lellebel. Ze kam binnen en ze zette zich op de vloer en ik zette me er tegenover op een stoel.

    Ik bleef stil zitten en keek naar haar. Ze begon te snorren, zoals ik nog niet eerder gezien had. Ze schudde helemaal van de interne motor die aansloeg. Deze situatie duurde heel erg lang. Ze is nog lang gebleven ook.
    Aandacht maakt alles anders. Ze komt nu vaker langs. Ik ben niet veel thuis, maar ze ziet nu toch kans om nog vaker langs te komen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.