Reacties

Zo klinkt dan geluk en tevredenheid — 6 reacties

  1. De buren zijn op vakantie. Twee weken maar liefst. Mijn vriendin, de kat van de buren zie ik normaal iedere dag. Deze week had ik haar al een dag niet gezien. Deze vriendin is een straat lellebel. Ze kam binnen en ze zette zich op de vloer en ik zette me er tegenover op een stoel.

    Ik bleef stil zitten en keek naar haar. Ze begon te snorren, zoals ik nog niet eerder gezien had. Ze schudde helemaal van de interne motor die aansloeg. Deze situatie duurde heel erg lang. Ze is nog lang gebleven ook.
    Aandacht maakt alles anders. Ze komt nu vaker langs. Ik ben niet veel thuis, maar ze ziet nu toch kans om nog vaker langs te komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder