Wat zit er in júllie tasje: de uitslag van de poll!

nicoleIedereen heel erg bedankt voor het meedoen aan de poll. Meer dan 1000 mensen hebben hem ingevuld.

Overigens heeft niemand een vibrator of vogelzaad in haar tasje : )

Hier de top 10 van wat jullie in je tasje hebben

 1. Portemonnee
 2. Sleutelbos
 3. Telefoon
 4. Bonnetje
 5. Pasjes
 6. Pen
 7. Rijbewijs
 8. Zakdoek
 9. Kleingeld
 10. Medicijnen

Uitslag poll: Wat zit er in jouw tasje

wat zit er in jouw tasje

wat zit er in jouw tasje

wat zit er in jouw tasje

Eén persoon gaf aan dat ze een kurkentrekker in haar tasje heeft. Die stond niet in de poll.

Nogmaals bedankt allemaal voor het meedoen. Ik vind het bijzonder leuk om te zien welke voorwerpen er veel in tasjes huizen. Veel van jullie zijn beslist niet voor één gat te vangen. Jullie tasjes bevatten handige items en praktische oplossingen voor huishoudelijke probleempjes.

Welke onderwerpen zou jij graag nog eens op Huisvlijt zien?

Similar Posts

16 Comments

 1. Die kurkentrekker vind ik heel bijzonder! Die vind je niet in mijn handtas. De overige 10 items wel. En een hoop kruimels! Een lastige vraag Vlijtig Liesje, welke onderwerpen ik graag terug zou zien op je blog. Ik zou het eigenlijk niet weten. Ik zou zeggen: ga vooral zo door!

 2. Ik dacht dat ik een beetje achterliep met het opruimen van mijn tas, maar blijkbaar valt dat nog wel mee. Ik zie dat er vrouwen zijn die er zelfs nog een strippenkaart in hebben zitten… In dat geval heb je je tas al héél lang niet meer opgeruimd! ;-)

 3. Ik gebruik bijna nooit een handtas, maar gisteren had ik hem toevallig wel een keer nodig. Toen zag ik dat ik daar de lipgloss in had zitten die ik dus al maaaaanden kwijt was :D Verder zat er nog een pakje zakdoekjes in en twee paracetamols met als einddatum 2004…
  Het tasje ziet er trouwens nog prima uit. Ik denk dat ie al zeker twintig jaar oud is.
  Over jouw vraag wat betreft de onderwerpen, merk ik dat ik wat minder heb met boeken. Verder vind ik het vooral leuk dat jij over zoveel verschillende onderwerpen schrijft. En over je kinderen lees ik graag. Jij hebt net als ik authentieke types :-) Ik vertel mijn zoons soms over jouw stukjes over je kinderen. Die foto laatst van jouw oudste zoon achter de PC in de tuin vonden ze bv erg leuk.

 4. Wat ik op Huisvlijt wil zien weet ik niet: ik laat me graag verrassen en lees dan wat mij me het meest aanspreekt.
  Het tasjesonderzoek vind ik erg leuk.

 5. Uhm, kurkentrekker, die heb ik ook wel ja, die zit aan mijn Vitorinoxzakmes en die zit in mijn tas…maar die heb ik nog nooit gebruikt.
  Er zit ook een zaagje aan. Die gebruik ik nog wel eens voor stokbrood snijden onderweg. Dat gaat handig met die kartels.

 6. Kurkentrekker? Hihi :) 8,9 en 10 zitten niet in mijn tas en kleingeld heb ik gewoon in mijn portemonnee maar de andere 7 uit de top 10 sjouw ik ook altijd mee :) en dan heb ik altijd nog sigaretten en een aansteker bij me en een deo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.