Zin in de lente

Ik heb geprobeerd het de kop in te drukken.

Maar het verlangen wordt nu toch wel groot.

Ik heb zin in de lente!

Countdown timer for Lente

Hoe is het met jou? Geniet je nog van de ijzige kou, of verlang je ook naar de lente?

Similar Posts

17 Comments

 1. Hier nog iemand, die helemaal toe is aan de lente, alles weer zien groeien en bloeien, bloemetjes, bijtjes en fladderende vlindertjes…
  Helaas zullen we nog lange tijd moeten wachten, want voorlopig gaat het weer vriezen, wel met zon, wat dan weer een pluspuntje is, maar toch hoeft de vorst van mij niet meer.
  Tegelijkertijd “zeuren” we wat, want vroeger was vorst en sneeuw heel normaal in deze tijd, maar door de zachtere winters zijn we wat verwend geraakt ;)

  Groetjes Lily

   1. We hebben twee zachte winters gehad en daarvoor hadden we in vier jaar tijd drie koude winters. Deze is weer wat kouder. Het is Nederland en dan kun je milde en koude winters hebben.
    Ik vind winters weer mooi, zeker met de zon er bij. Alleen mijn lijf wordt er niet blij van dat resulteert in erg veel bankhangdagen. Dus, ja, van mij mag het lente worden :-) Soms ruik je het al in de lucht en ik word zo blij van die bloeiende struiken :-) Hopelijk dit jaar een vroeg voorjaar. De twee voorjaren hiervoor waren nogal laat (ja, ik ben een weerfreak en aan de hand van de gasmeterstanden en mijn opmerkingen die ik erbij schrijf weet ik wat voor weer we de afgelopen jaren hebben gehad).

 2. Op dit moment nog niet in lentestemming maar dat komt nog wel nog even wachten en dan lentebollen in potjes gaan halen om in de stemming te komen.

 3. Laat het nog maar effe winteren. Ik hou zo van koude, lange wandelingen met honden die niet na 10 meter lopen zich neergooien, al hijgend zn puffend ( heb een paar kortsnuiten). Ik hou van wol, dekentjes, kaarsjes en de brandende kachel. De enige die de koude haat, is mijn voet waar blijkbaar artrose opzit. Pijnlijke zaak maar ach, het is voorlopig alleen maar die voet!

 4. Oooh ik hoorde laatst de vogeltjes fluiten, gisteren geloof ik, echt op de manier van de lente en toen dacht ik yesssss de lente komt er weer aan. Ik heb ook zin! Overal bollen narcissen en blauwe druifjes in huis hier. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.