Ziekenhuis ervaring: Radboud in Nijmegen

radboudMijn middelste zoon blijkt een goedaardig gezwel in zijn knie te hebben. Daardoor is zijn knie pijnlijk, en zwelt bij tijd en wijle op tot hele enge proporties. Het blijkt een hele zeldzame aandoening te zijn: PVNS. Het klinkt best eng als je er over leest, maar volgens de artsen kun je er 100 mee worden gelukkig.

Er zijn maar 2 op de miljoen mensen die dit krijgen! Nooit win ik de loterij, maar bij zoiets is het wel raak…

In ieder geval, door die PVNS belandden we in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Op mijn blog Review eerst vertel ik hoe het daar is qua customer service!

Hoe zijn jouw ziekenhuis ervaringen?

Similar Posts

16 Comments

 1. Mijn buurvrouw is toevallig ook bij Radboud terecht gekomen en was er tot nu toe erg tevreden over. Afspraken klopten een ookwerd er op de afgesproken tijd teruggebeld.

 2. Gelukkig heb ik nog erg weinig ziekenhuiservaring in mijn leven gehad, ja eentje van 7 weken na de geboorte van onze Riana en dat was gelijk een hele heftige! Maar prima begeleiding gehad en het ziekenhuis staat bekend om goede service.

  1. Het wisselt Bien. Zijn knie is altijd een beetje stijf en pijnlijk. Maar als hij dus begint op te zwellen krijgt hij enorme pijn. We zijn zelfs een keer bij de eerste hulp belang en toen kreeg hij zelfs een infuus met morfine…

 3. O wat vervelend! Ik kom toevallig ook in het Radboud voor een zeldzame (goedaardige) aandoening. Ik vind het er ook fijn, de 23e ‘mag’ ik weer! Tis alleen wel een beetje ver reizen vanaf Haarlem…

  1. Dat is een heel eind inderdaad! Dat je daar helemaal voor naar Nijmegen moet Elisabeth! Ik zou denken dat Amsterdam en Utrecht dan ook zouden kunnen. Zijn ze in Nijmegen soms gespecialiseerd in jouw aandoening?

  2. Ja tis de enige plek waar ze een polycysteuze lever (PCLD) behandelen. Raar toch dat er van die aandoeningen zijn die heel eng klinken, maar waar je inderdaad zogenaamd ‘honderd mee kunt worden’.

  3. De term klinkt inderdaad heel eng Elisabeth! Van die PVNS van mijn zoon was ik eerst ook heel geschrokken.

   Gelukkig dat je met jouw aandoening ook gewoon honderd kunt worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.