Reacties

Ziekenhuis ervaring: Radboud in Nijmegen — 16 reacties

 1. Mijn buurvrouw is toevallig ook bij Radboud terecht gekomen en was er tot nu toe erg tevreden over. Afspraken klopten een ookwerd er op de afgesproken tijd teruggebeld.

 2. Gelukkig heb ik nog erg weinig ziekenhuiservaring in mijn leven gehad, ja eentje van 7 weken na de geboorte van onze Riana en dat was gelijk een hele heftige! Maar prima begeleiding gehad en het ziekenhuis staat bekend om goede service.

 3. O wat vervelend! Ik kom toevallig ook in het Radboud voor een zeldzame (goedaardige) aandoening. Ik vind het er ook fijn, de 23e 'mag' ik weer! Tis alleen wel een beetje ver reizen vanaf Haarlem...

  • Dat is een heel eind inderdaad! Dat je daar helemaal voor naar Nijmegen moet Elisabeth! Ik zou denken dat Amsterdam en Utrecht dan ook zouden kunnen. Zijn ze in Nijmegen soms gespecialiseerd in jouw aandoening?

  • Ja tis de enige plek waar ze een polycysteuze lever (PCLD) behandelen. Raar toch dat er van die aandoeningen zijn die heel eng klinken, maar waar je inderdaad zogenaamd 'honderd mee kunt worden'.

  • De term klinkt inderdaad heel eng Elisabeth! Van die PVNS van mijn zoon was ik eerst ook heel geschrokken.

   Gelukkig dat je met jouw aandoening ook gewoon honderd kunt worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>