Zie je nou wel?! Ik zei toch dat ze te groot werden!

638dfd22 6785 4916 96c3 583a09ac4cf5

Donderdagavond zei ik nog tegen mijn man: 'Ik vind die Amaryllis bollen wel erg groot geworden hoor.'

Mijn man boog zich voorover en stak zijn neus erin.

'Ik ruik ze niet,' merkte hij nogal overbodig op, want dat had niets te maken met hun ongemakkelijke formaat.

Ik vind ze eng

Omdat ik denk dat ik beter kan ruiken dan hij, stak ik op mijn beurt mijn neus in een bloem. Maar terwijl ik dat deed bekroop mij ineens een gevoel van angst. Ik had het gevoel alsof die enorme kelk mij zo zou verslinden.

Waarschijnlijk heb ik íéts teveel horror films gekeken.

Niettemin, ik zal blij zijn als die krengen eindelijk zijn uitgebloeid en we ze met goed fatsoen kunnen weghalen!

Similar Posts

14 Comments

  1. Hahaha! Ja, ze kunnen erg groot worden en lelijk in de weg staan. Mijn bollen liggen alweer in de kelder en mogen nu tot november rusten. Dan haal ik ze terug boven.

  2. niet wachten tot ze uitgebloeid zijn,gewoon weggooien als je er geen goed gevoel bij hebt,mijn man destijds toen we pasgetrouwd waren had een bol in de kast gelegd,tussen de kleding,en die was gaan groeien,op een dag wilde hij kleding uit de kast pakken en was vergeten dat hij die bol daar neer gelegd had,die plant was enorm gegroeid en was behoorlijk lang geworden. hij was zo geschrokken,hij dacht dat het een slang was...uit het land waar hij vandaan komt heb je ook slangen in je huis soms...ha ha dat was wel even schrikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.