Zelfgemaakte jersey rok

zelfgemaakte jersey rok
2019

Hoe vind je mijn zelfgemaakte jersey rok?

Alweer een aantal jaren geleden kocht ik op de markt een mooie groene lap Jersey stof, met bloemetjes. Vervolgens lag die lap een paar jaar werkeloos in mijn kast te wachten tot iemand er een rok van maakte. Omdat ik zelf, ondanks meerdere jaren naailes, nog steeds niets goed ben in zelf kleding maken, was ik afhankelijk van mijn jongste dochter. En gelukkig had ze een paar weken geleden tijd. Nu heb ik een leuke groene rok met bloemetjes van mijn favoriete materiaal: jersey.

Nog een zelfgemaakt jersey rokje

jersey rok
2011

Een tijdje terug postte ik een foto van de lapjes stof die ik kocht op de markt. Vandaag het resultaat van het eerste rokje!

Onderstaand rokje maakte mijn dochter Teuntje voor zichzelf in 2011

Schermafbeelding 2011 02 22 om 20.00.55

Leestips

Similar Posts

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.