Zelfgemaakte jersey rok

Jersey rok

Alweer een aantal jaren geleden kocht ik op de markt een mooie groene lap Jersey stof, met bloemetjes. Vervolgens lag die lap een paar jaar werkeloos in mijn kast te wachten tot iemand er een rok van maakte. Omdat ik zelf, ondanks meerdere jaren naailes, nog steeds niets goed ben in zelf kleding maken, was ik afhankelijk van mijn jongste dochter. En gelukkig had ze een paar weken geleden tijd. Nu heb ik een leuke groene rok met bloemetjes van mijn favoriete materiaal: jersey.

Leestips

Naaien met tricot en jersey, hoe doe je dat?

Mijn post over Pieke Stuvel

[email protected] Bobbi Eden

Similar Posts

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.