Reacties

Zeeman rokje dat ik al meer dan 20 jaar heb — 28 reacties

 1. Sjaals zijn de oudste accessoires voor bij de kleding die ik heb. Oudste denk ik 25 jaar.
  De eerste aankoop bij Zeeman was in 1967/8 een fuchsia rood truitje.
  Daarna in 1969 een kabeltrui in groen met bruin accent. Die heb ik heel lang gedragen en ook die van mijn zus in licht blauw met donkerblauw accent. De kleding was er heel goedkoop kan ik mij herinneren. Maar verder weinig kleding gekocht daar.
  Effen rokjes zijn tijdloos , ik heb er een in donkerblauw , zwart en donkerbruin. Lijkt saai , maar altijd goed te combineren met een grappige.
  sjaal , t-shirt en vest.
  Kleding moet voor mij lekker zitten en niet knellen. Ik val vaak in de duurdere merken, als vrouw van dik in de 60 vind ik kwaliteit en pasvorm erg belangrijk.

 2. Een geel topje dat ik kocht toen ik zwanger was van mijn oudste zoon. Hij is nu 43 jaar. Ik heb het deze zomer tijdens de hittegolf met veel plezier gedragen. Het ziet er trouwens nog prima uit.

 3. Ha ha, ik heb nog steeds een nachthemdje waarin ik mijn oudste ter wereld heb gebracht. Ik slaap er nog regelmatig in. Ook een trui die ik heb gekocht toen ik een kledingparty bezocht met de zwangerschapsclub van oudste draag ik nog regelmatig. Hij is 27😱. Maar het aller allerfijnste Is een tijdloos Zwart vest dat ik nu 21 jaar heb. Dat draag ik heel vaak, echt heel vaak.

 4. Mijn oudste kledingstuk is de gruwelijk lelijke rode fleece trui die in de winter zo lekker warm zit .Ik heb dat ding al ong 12 jaar en draag hem alleen in huis .Zeeman heeft vaak erg leuke kleding maar helaas met mijn maatje meer [of 2 ] kan ik er niet terecht helaas .

 5. Een wit/beige spijkerbroek met knopen al 50 jaar. Niet dat ik hem elk jaar kan dragen want ik fluctueer nogal in gewicht/maten, deze zomer paste hij net niet, dus dat wordt van de winter paar kilo afvallen.

 6. Oh wauw, dat is zeker een goede goedkope;)) koop geweest. Mijn oudste rokje is denk ik tien jaar oud, maar ik moet zeggen dat het dan van die tien jaar ook een paar jaar niet heeft gepast. Dan weer wel, dan weer niet. Lijkt 't iedere keer weer nieuw. Ik wissel namelijk ongeveer ieder jaar van maat. Heel onhandig, maar wel mijn werkelijkheid.

 7. Wat leuk! Ik heb niet zoveel dingen al heel lang omdat ik een paar jaar geleden flink ben afgevallen en toen alles nieuw heb gekocht. Mijn man daarentegen heeft nog een korte broek van het merk Mac & Maggie (zat vroeger op de Korte Lijnbaan in Rotterdam) en die is van 35 jaar geleden volgens mij!

 8. Wat een leuke rok! Dit model staat mij ook het mooist. Ik heb voor 2 jaar terug 1 bij de hema gescoord, geloof rond de 12 euro ofzo.
  Wat ik het langst heb? Poe...moet ik heel sterk nadenken. Ik heb wel een badjas gehad die ik op mijn 12e had en 4 jaar terug heb weggedaan omdat ie echt niet meer kon ( ben nu 40 dus reken maar uit... ;-)24 jaar gehad dus... Voor de rest kan ik best lang met kleding doen hoor, heb nu nog shirtjes die ik in de begin periode van mijn relatie heb gekocht, we zijn 8,5 jaar samen.

 9. Ik heb een spijkerbroek die ik al heel lang heb, nee dat zeg ik verkeerd, al mijn spijkerbroeken draag ik totdat ze echt kapot zijn. De beste zijn van levi's, model 501 of 504, zo goed als onverslijtbaar.

 10. Ik ben een jaar of 13 20 kilo afgevallen dus mijn kleding is sowieso niet ouder dan 13 jaar. Uit die tijd heb ik een geweldig bruin jurkje (het lijkt wel een beetje op stof van de habijten van zusters) gekocht in de uitverkoop. Geloof dat het € 15,= was. Heb het nog regelmatig aan.

 11. oh geweldig!! ik heb pas ook een artikel online gezet van oude kleding wat ik gewoon nog draag en tig jaar oud is :D zolang het niet kapot of verwassen is vind ik het prima en dit rokje voldoet daar prima aan :D

 12. Het zegt toch ook wat over jou, dat je deze rok nog steeds past. Ik ben de laatste jaren toch wel wat aangekomen en mijn figuur is veranderd sinds ik de 40 ben gepasseerd, waardoor kleren niet altijd meer helemaal goed stonden. Maar dat goedkoop zeker geen duurkoop hoeft te zijn is absoluut zo

 13. Ik krijg het (nog?) niet voor elkaar om dingen echt zo lang mee te laten gaan helaas. Vorig jaar heb ik een blouse weg gedaan die ik een zeven jaar eerder bij de kringloop kocht, omdat de gaten er in begonnen te vallen. Iets later hetzelfde met een gekringloopt shirt, dat was trouwens wel een shirt van ik geloof Calvin Klein, die ik korter had dan die C&A-blouse. Maar ook die begon echt te rafelen langs de mouwen en zo. Hoe lang ze gedragen zijn voordat ik ze kocht weet ik niet, maar mijn ervaring is dus ook dat dure dingen echt niet per se langer mee gaan. Ik draag kleding wel totdat het echt op is, of tot er vlekken in komen die ik er niet meer uit krijg. Ik ben soms wat onhandig, dus dat gebeurt ook nog wel eens haha.

 14. Leuk rokje! Ik heb een bloes die ik al droeg toen ik nog in de garage werkte. Ik ben daar in 2007 weggegaan. Maar hij blijft er maar keurig uitzien dus ik draag hem nog steeds. Was een krijgertje van mijn moeder destijds.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>